Реклама

🤳 Threads досягла 70 мільйонів реєстрацій — керівники не хочуть бачити там новини

Čytaty latynkoju
🤳 Threads досягла 70 мільйонів реєстрацій — керівники не хочуть бачити там новини
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🤳 Threads досягла 70 мільйонів реєстрацій — керівники не хочуть бачити там новини
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Нова соцмережа Threads, яку запустили 6 липня, вже досягла 70 мільйонів реєстрацій, повідомив Марк Цукерберг там же. «Значно більше наших очікувань», — додав очільник корпорації Meta.

Швидкому розвитку соцмережі наразі не заважає навіть суперечка з Twitter, юристи якого звинувачують Meta у крадіжці комерційних секретів і загалом в копіюванні їхнього сервісу.

Втім, заява голови Instagram Адама Моссеррі свідчить про те, що майбутнє Threads там бачать зовсім відмінним від твіттера, принаймні в одному ключовому аспекті.

Мета не в тому, щоб замінити твіттер. Мета — створити публічну площу для спільнот в Інстаграмі, які ніколи не сприймали твіттер, і для спільнот у твіттері (та інших платформах), які зацікавлені в менш гнівному місці для розмов, але не для всього твіттера. Політика і важкі новини неминуче з'являтимуться в Threads — до певної міри вони з'являються і в Instagram — але ми не збираємося робити нічого, щоб заохочувати ці тенденції

Адам Моссеррі, голова Instagram

Це було сказано у відповідь на тред Алекса Хіта з The Verge. Відомо, що політика та новини — це драйвер розвитку твіттера з перших днів його існування, чого у Meta якраз хотіли б уникнути для Threads.

Тим часом паралельно розвивається інша альтернатива твіттеру від його творця Джекса Дорсі — BlueSky.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...