Реклама

🧵 Meta запустила Threads для користувачів Android та iOS

Čytaty latynkoju
🧵 Meta запустила Threads для користувачів Android та iOS
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🧵 Meta запустила Threads для користувачів Android та iOS
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Конкурент Twitter від Meta — Threads став доступним для завантаження користувачам Android та iOS.

Відзначимо, що за попередніми повідомленнями застосунок мав з’явитися на початку лише для власників девайсів з iOS. Однак виявилося, що користувачам Android не довелося довго чекати і Threads став доступним їм також. Додамо, що як й Instagram у Threads немає окремої версії застосунку для iPad.

Як відзначив Марк Цукерберг у своєму пості в Threads лише за перші кілька годин у застосунку зареєструвалося п’ять мільйонів користувачів.

Threads та Instagram

Загалом новинка тісно пов’язана з Instagram. Тому щоби зайти вам знадобиться обліковий запис в цьому застосунку перш ніж ви зможете увійти в Threads.

Коли ви зареєструєтесь у Threads, ваше ім’я користувача та статус верифікації буде перенесено з Instagram. Вам також запропонують стежити за тими ж людьми, що і в Instagram, або ж вибрати тих, кого ви хочете відстежувати вручну зі списку запропонованих акаунтів.

Ви можете зробити свій профіль Threads публічним або приватним, як і в Instagram. Також надалі застосунок працюватиме із федіверс — новим типом мережі, до якої входять соціальні мережі. Тобто у вас буде змога стежити та взаємодіяти з користувачами на різних платформах, як до прикладу у Mastodon.

Threads та Twitter

У новому застосунку від Meta ви зможете публікувати текст, відео та фотографії. Однак як і у Twitter тут є обмеження. Для Threads межа становить 500 символів, водночас для твітів це буде 280 символів (звісно, якщо ви не передплатник Blue).

Як і в Twitter, ви також маєте можливість репостити та цитувати «тред». Окрім цього ви можете це зробити не лише в самому застосунку, а й до своєї історії, чи стрічки в Instagram.

Щодо стрічки, то у ній буде відображатися контент від тих, на кого ви підписані. Якщо ж ви цього ще не зробили, то вам будуть пропонуватися дописи від різних користувачів підібраних згідно з алгоритмами, як це відбувається і в Instagram.

Окрім цього у вас є можливість обмежити, хто може згадувати вас у своїх «тредах».

Загалом наразі застосунок виглядає, як поєднання Instagram та Twitter й лише час покаже наскільки ця новинка «зайде» користувачам.

***

Нагадаємо, що у 2019 році Instagram представив застосунок зі схожою назвою — Threads. Тоді це був месенджер для спілкування з користувачами зі списку близьких друзів. Застосунок з’явився на хвилі популярності запуску месенджерів, як і зараз у зв’язку з останніми проблемами Twitter з’являються аналоги, як до прикладу BlueSky.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...