Реклама

🙃 У Twitter прокоментували обмеження перегляду твітів

Čytaty latynkoju
🙃 У Twitter прокоментували обмеження перегляду твітів
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🙃 У Twitter прокоментували обмеження перегляду твітів
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

На минулих вихідних Ілон Маск вкотре «шокував» користувачів Twitter черговим нововведенням. У суботу він оголосив про тимчасові обмеження на кількість твітів, які вони можуть читати за день.

Як тоді повідомив власник соцмережі, це потрібно було, щоб усунути «надзвичайні рівні» збору даних і маніпулювання системою.

Тепер у Twitter опублікували пост у блозі, в якому пояснили причину такого раптового і звісно, що непопулярного кроку:

Щоб забезпечити автентичність нашої користувацької бази, ми повинні вжити крайніх заходів, щоб видалити спам і ботів з нашої платформи. Саме тому ми тимчасово обмежили використання, щоб виявити і усунути ботів та інших зловмисників, які завдають шкоди платформі.

У компанії також додають, що якби вони попередили про це нововведення заздалегідь, то це «дозволило б зловмисникам змінити свою поведінку, щоб уникнути виявлення».

У Twitter також запевнили рекламодавців, що останні обмеження у соцмережі зачіпають лише невеликий відсоток людей і що вплив на рекламу був «мінімальним».

Нагадаємо, що нова генеральна директорка соцмережі Лінда Яккаріно, власне й була призначена з метою виправлення ситуації з рекламою у Twitter. Вона має досвід у цій сфері, який наразі потрібен компанії у зв’язку з проблемами, які виникли після придбання соцмережі Ілоном Маском.

Також у своєму пості компанія заявила, що працює над тим, щоб запобігти використанню ботами та іншими зловмисниками публічних даних своїх користувачів. Наприклад для створення моделей штучного інтелекту (ШІ). Платформа також хоче перешкодити ботам маніпулювати людьми та розмовами.

Наразі невідомо, коли Twitter планує скасувати ці обмеження, як відзначили у компанії нам нададуть оновлення «коли робота буде завершена»

Нагадаємо напередодні Google змінила свою політику конфіденційності, де додала, що тепер вона може використовувати публічні дані для навчання своїх моделей генеративного ШІ.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...