Реклама

🧐 Запрацював вебінтерфейс Threads — конкурента у Twitter від Meta

Čytaty latynkoju
🧐 Запрацював вебінтерфейс Threads — конкурента у Twitter від Meta
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🧐 Запрацював вебінтерфейс Threads — конкурента у Twitter від Meta
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Новинка від Meta під назвою Threads, яка має скласти конкуренцію Twitter, напередодні свого запуску для власників iPhone запрацювала у вебінтерфейсі.

Застосунок від Марка Цукерберга має з’явитися в доступі в App Store уже в цей четвер. Однак користувачі уже можуть випробувати новинку. Threads наразі доступний у вебінтерфейсі і ви можете ознайомитися з усіма особливостями на які нас очікують.

Наразі керівники Meta, а також багато відомих брендів та компаній отримали попередній доступ до застосунку. Марк Цукерберг поділився уже своїм першим «тредом» у якому привітав усіх в Threads.

Netflix також поділився тим, що вже очікує на користувачів.

Щодо самого вебінтерфейсу, то він доволі простий. Наразі ми можемо побачити можливість перегляду «тредів», які ми можемо вподобати, прокоментувати, репостнути або поділитися.

Наразі відомо, що застосунок з’явиться для власників iPhone. Щодо користувачів на Android, то їм поки що обіцяють, що для них Threads з’явиться «скоро».

Сам опис застосунку розповідає нам про нього наступне:

Threads це місце, де спільноти збираються разом, щоб обговорити все: від тем, які хвилюють вас сьогодні, до того, що буде в тренді завтра. Незалежно від того, що вас цікавить, ви можете стежити за своїми улюбленими авторами та іншими людьми, які люблять те ж саме — або створити власну спільноту, щоб ділитися своїми ідеями, думками та творчістю зі світом.

Відзначимо, що доволі різкий запуск новинки від Meta може бути пов’язаний з останніми новинами з Twitter. Нагадаємо, що компанія Ілона Маска вирішила обмежити кількість твітів, які користувачі можуть бачити за день. Це своєю чергою спровокувало масову зацікавленість «твітерян» BlueSky, а зараз, мабуть, і у Threads.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...