Реклама

🙃 Meta запустить у четвер конкурента Twitter

Čytaty latynkoju
🙃 Meta запустить у четвер конкурента Twitter
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🙃 Meta запустить у четвер конкурента Twitter
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Останнім часом користувачі Twitter стикалися з достатньою кількістю проблем. Однак минулі вихідні загострили уже й так напружену ситуацію з соцмережею. Компанія вирішила обмежити кількість твітів, які користувачі можуть бачити за день. Це своєю чергою спровокувало масову зацікавленість «твітерян» BlueSky.

Однак, цією ситуацією схоже вирішили скористатися й у Meta. Компанія, опосередковано підтвердила, що Threads — її новий застосунок для конкуренції з Twitter, з’явиться у цей четвер.

Так в App Store з’явилася сторінка, яка дає змогу власникам iPhone зробити попереднє замовлення безкоштовного застосунку Threads. Повідомляється, що новинка буде доступна уже у цей четвер. До того ж сама Meta запустила вебсторінку де ведеться відлік часу до релізу.

Опис застосунку розповідає нам наступне:

Threads це місце, де спільноти збираються разом, щоб обговорити все: від тем, які хвилюють вас сьогодні, до того, що буде в тренді завтра. Незалежно від того, що вас цікавить, ви можете стежити за своїми улюбленими авторами та іншими людьми, які люблять те ж саме — або створити власну спільноту, щоб ділитися своїми ідеями, думками та творчістю зі світом.

Раніше ми повідомляли, що Марк Цукерберг прийняв виклик Ілона Маска на бій у клітці.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...