Реклама

🍏 Apple придбала стартап AR-гарнітури відповідлальний за атркаціон Mario Kart: Bowser's Challenge

Čytaty latynkoju
🍏 Apple придбала стартап AR-гарнітури відповідлальний за атркаціон Mario Kart: Bowser's Challenge
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🍏 Apple придбала стартап AR-гарнітури відповідлальний за атркаціон Mario Kart: Bowser's Challenge
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Лише позавчора Apple анонсувала свою нову гарнітуру Vision Pro на WWDC 2023, а сьогодні, як повідомляється, компанія придбала стартап-компанію Mira, що займається розробкою доповненої реальності. Це команда з Лос-Анджелеса, яка розробила технологію гарнітури, що використовується в атракціоні Mario Kart: Bowser’s Challenge для Super Nintendo World (тематичний парк розваг).

Як повідомляє The Verge, про це стало відомо з приватного акаунту CEO Mira в Instagram. Видання також звернулося до Apple та отримало наступне підтвердження:

Apple час від часу купує менші технологічні компанії, і ми, як правило, не обговорюємо нашу мету або плани.

AR-гарнітура. Фото youtube.com

Хоча й незрозуміло, що саме Apple могла запланувати для компанії, однак Mira здається цілком амбітною з огляду на її минулу історію. Раніше вона працювала над військовими контрактами, де надавала «масштабовані апаратні та програмні рішення для доповненої реальності… надаючи працівникам на передовій засоби зв’язку та інформацію».

Щодо самого атракціону Mario Kart у Super Nintendo World, то у ньому поєднано реальний і віртуальний світи, де гарнітура відображала персонажів і предмети під час руху атракціону. Ви можете побачити як це працює у відео нижче.

Також нагадаємо, що напередодні вийшов трейлер до Pikmin 4.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...