Реклама

🎧 Віртуальний DJ від Spotify запрацює у Великій Британії та Ірландії

Čytaty latynkoju
Spotify
🎧 Віртуальний DJ від Spotify запрацює у Великій Британії та Ірландії
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🎧 Віртуальний DJ від Spotify запрацює у Великій Британії та Ірландії
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Spotify розширює географію свого ШІ-інструменту DJ. Окрім США та Канади, цього тижня DJ стане доступним у Великій Британії та Ірландії.

Функція DJ використовує генеративну модель, розроблену OpenAI, щоб створювати плейлисти відповідно до уподобань користувачів. Крім того, перед відтворенням треків, віртуальний DJ синтетичним голосом озвучуватиме інформацію про них.

Також Spotify розповів про нову функції трішки детальніше. Наприклад, користувачам не просто нададуть пісні та контекст, орієнтований на їхні індивідуальні вподобання — віртуальний DJ повідомить під час трансляції, якщо артист зробить анонс нового релізу. Якщо, наприклад, виконавець анонсував альбом, функція додасть до плейлиста останні сингли з майбутнього релізу.

За словами розробників, рішення розгорнути функцію у Великобританії та Ірландії було прийнято після «великого попиту в цих місцях».

Попри те, що Spotify тестує ШІ-інструменти, сам він генеративні рішення не полюбляє. Раніше стало відомо, що Spotify видалив десятки тисяч пісень від сервісу Boomy, який дозволяє завантажувати треки, згенеровані ШІ. Також ми розповідали, що Spotify доповів про результати першого кварталу 2023 — понад 500 мільйонів користувачів.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...