Реклама

🤡 У США сайти масово видаляють кнопку Facebook для авторизації через скандали із соцмережею

Čytaty latynkoju
🤡 У США сайти масово видаляють кнопку Facebook для авторизації через скандали із соцмережею
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🤡 У США сайти масово видаляють кнопку Facebook для авторизації через скандали із соцмережею
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У вересні минулого року в мережі з’явилась інформація, що у Facebook знають про негативний вплив соцмережі на користувачів, однак приховують це. Це викликало негативний резонанс й соцмережі почали згадувати усі проблеми з її конфіденційністю. Наприклад, таргетована реклама Facebook є ефективною лише у 41%, а дані про користувачів все одно збирає.

Через такі репутаційні проблеми користувачі у США почали менше користуватись кнопкою авторизації на сайтах. Як передає CNBC, у багатьох американських брендів на сайтах вже немає можливості зареєструватись через Facebook. Такої функції вже немає на сайтах компаній Dell, Nike, Best Buy, Match, сервісі Amazon Twitch тощо.

У Dell пояснили своє рішення тим, що люди бояться користуватися соцмережею для авторизації через побоювання з приводу конфіденційності своїх даних. Користувачі намагаються всіляко ізолювати свої облікові записи в соцмережах від сторонніх ресурсів.

На думку аналітиків, таке рішення також може бути обумовлено тим, що соцмережа перестала рости. Минулого року її щоденні активні користувачі складали 1,93 млрд людей, а у 2022 році 1,97 млрд.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...