Реклама

🔞 TikTok планує запустити обмеження за віком для системи рекомендацій

Čytaty latynkoju
🔞 TikTok планує запустити обмеження за віком для системи рекомендацій
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🔞 TikTok планує запустити обмеження за віком для системи рекомендацій
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Застосунок починає тестувати способи вікового обмеження деяких типів вмісту, повідомили у своєму блозі представники TikTok. Обмеження направлені на захист неповнолітніх користувачів від дорослого контенту або інших потенційно неприйнятних відео, стверджують у TikTok.

Читайте також: 👾 Тематичні місяці в Na chasi. Тема лютого — Японія

Компанія, що належить китайському холдингу ByteDance, заявила, що спирається на типи стандартів контент-рейтингу, які вже використовуються для фільмів та ігор. Коли система буде повністю запущена, контент, який визначено як такий, що містить теми для дорослих, обмежать для показу підліткам, наголосили в компанії.

Представники компанії розповіли про проведення експерименту щодо можливостей приховання дорослого контенту зі стрічок неповнолітніх користувачів. Одна з можливостей передбачає спеціальні налаштування для творців контенту, через які вони можуть обирати, чи хочуть вони обмежувати свої відео лише для показу дорослій аудиторії.

Читайте також: 🥰 Як ми плануємо заохочувати авторів

TikTok також поділився оновленим набором правил спільноти. Згідно з новими правилами, TikTok заборонятиме відео, в яких пропагують поведінку, що схиляє до розладів харчування. Сюди входитимуть поради та пропозиції щодо швидкого набору ваги або швидкого схуднення, а також контент, що стосується надмірних фізичних навантажень та інших «ознак потенційної проблеми».

Восени минулого року на слуханнях Конгресу TikTok розповіли про роботу над новими способами регуляції контенту. Представники TikTok заявили, що застосунок додасть додаткові елементи управління, щоб батьки та діти могли краще налаштовувати свої стрічки.

У грудні минулого року TikTok посів перше місце в рейтингу найпопулярніших доменів, посунувши Google на другу позицію.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...