Реклама

👀 NASA «припаркує» МКС об океан у 2031 році

Čytaty latynkoju
👀 NASA «припаркує» МКС об океан у 2031 році
  1. Головна
  2. Техно
  3. 👀 NASA «припаркує» МКС об океан у 2031 році
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У NASA оголосили про припинення роботи Міжнародної космічної станції в наступному десятилітті. Завершити її роботу хочуть ефектною «посадкою» в океан (звичайно що нікого на борту не буде).

Цього тижня в організації  анонсували, що виведуть з експлуатації МКС у 2031 році й направлять її до віддаленої частини Тихого океану для посадки на воду.

Читайте також: 👾 Тематичні місяці в Na chasi. Тема лютого — Японія

Як повідомляє CNN цього тижня в організації  анонсували, що виведуть з експлуатації МКС у 2031 році й направлять її до віддаленої частини Тихого океану для посадки на воду, у місці відомому як «Точка Немо», у січні 2031 року.

У космічній агенції відзначають, що МКС сьогодні «завантажена більше, ніж будь-коли». На борту корабля проводяться сотні досліджень та експериментів. Космічне агентство повідомило, що робота, яка проводиться на космічному кораблі, сприятиме направленню перших людей, які відправляться на Марс.

Після 2030 року приватний сектор візьме на себе всі майбутні роботи з космічними станціями разом з власними командами NASA.

Ми з нетерпінням чекаємо можливості, щоб поділитися набутими уроками та досвідом роботи з приватним сектором, аби допомогти їм у розробці безпечних, надійних та економічно ефективних напрямків в космосі

Філ Макалістер, Директор NASA

Відзначимо, що МКС було запущено в космос у листопаді 1998 року, за цей час на борту станції встигли побувати понад 200 астронавтів з 19 країн.

Раніше вчені повідомили, про те, що на земній орбіті з’явився ще один астероїд.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...