Реклама

📉 Meta відзвітувала про перше за 18 років падіння числа активних користувачів Facebook. Акції компанії упали на 22%

Čytaty latynkoju
📉 Meta відзвітувала про перше за 18 років падіння числа активних користувачів Facebook. Акції компанії упали на 22%
  1. Головна
  2. Техно
  3. 📉 Meta відзвітувала про перше за 18 років падіння числа активних користувачів Facebook. Акції компанії упали на 22%
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Компанія повідомила про 1,93 мільярда щоденних активних користувачів платформи Facebook. Хоча цей показник зріс на 5% у порівнянні з минулим роком, це менше, ніж очікувалося за квартальними прогнозами. Показники не відповіли очікуванням у 1,95 мільярда активних користувачів.

Читайте також: 🥰 Як ми плануємо заохочувати авторів

На фоні публікації звіту, акції Meta, котра володіє Facebook, впали майже на $75, досягнувши мінімуму у $248,77 за акцію. Інвесторів занепокоїли й скромні прогнози Meta на перший квартал: в компанії очікують від $27 до $29 млрд доходу, що нижче, ніж у четвертому кварталі ($33,67 млрд), і нижче за очікування ринку.

Представники Meta стверджують, що відтік молодої аудиторії на платформи конкурентів значно вплинув на показники. Окрім того, Meta, яка володіє другою за величиною у світі цифровою рекламною платформою після Google, також постраждала від нещодавніх змін конфіденційності в операційній системі Apple. Зміни ускладнили процес таргетування та вимірювання реклами у Facebook та Instagram, і як заявили в компанії, варто очікувати втрат на приблизно $10 млрд.

Керівництво компанії висловило впевненість у тому, що інвестиції у відео та у віртуальну реальність окупляться, як і попередні ставки на мобільну рекламу та формат Stories в Instagram. Компанія уже створила найшвидший у світі суперкомп’ютер для розробки метавсесвіту та згорнула проєкт доступного інтернету для країн, що розвиваються.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...