Реклама

🎧 В Apple Music додадуть можливість прослуховування музики з Hi-Fi якістю 

Крім того, вже скоро має вийти нове покоління навушників AirPods 3.
Čytaty latynkoju
unsplash.com
🎧 В Apple Music додадуть можливість прослуховування музики з Hi-Fi якістю 
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🎧 В Apple Music додадуть можливість прослуховування музики з Hi-Fi якістю 
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Крім того, вже скоро має вийти нове покоління навушників AirPods 3.

Оновлення Apple Music

Компанія анонсувала вихід оновлення сервісу Apple Music. Вже з червня користувачі зможуть слухати музику у Hi-Fi без втрати якості.

Весь каталог сервісу буде доступний для прослуховування, а це більш ніж 75 мільйонів пісень. Підвищена якість прослуховування музики буде у всіх користувачів у межах звичайної передплати — доплачувати не треба буде.

Оновлення Apple Music

Читайте також: 🔞 «Я оголююсь за гроші»: як працює OnlyFans — реальний досвід  

Пісні будуть у форматі ALAC. Користувачі зможуть самостійно обирати якість прослуховування у налаштуваннях. Для кращої якості пісень треба більше інтернету, тому можна обрати режим прослуховування у Hi-Fi через Wi-Fi.

Hi-Fi бібліотека серед стрімінгових сервісів є не дуже популярною — наразі послухати музику у кращій якості можна лише на Amazon Prime Music, Tidal чи Deezer. Варто зазначити, що аби максимально відчути саме покращену якість необхідно мати відповідне приладдя, які зможуть відтворити кожен звук пісні.

AirPods 3

З анонсом нової можливості передплати з’явились чутки про вихід нового покоління навушників AirPods 3. Очікується, що реліз відбудеться вже завтра, 18-го травня.

AirPods 3

За чутками нові AirPods матимуть оновлений дизайн, аналогічний моделі AirPods Pro, однак нові навушники не матимуть режиму активного шумопоглинання та «прозорості». Саме це й дозволить зменшити ціну на ґаджет до $150-200, однак яка дійсно буде ціна навушників — точно невідомо.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...