Реклама

👓 Apple знайшла виробника OLED-дисплеїв — з них можуть виробляти смарт-окуляри 

Щоправда, коли саме з'являться нові продукти — невідомо.
Čytaty latynkoju
unsplash.com
👓 Apple знайшла виробника OLED-дисплеїв — з них можуть виробляти смарт-окуляри 
  1. Головна
  2. Техно
  3. 👓 Apple знайшла виробника OLED-дисплеїв — з них можуть виробляти смарт-окуляри 
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Щоправда, коли саме з'являться нові продукти — невідомо.

Техніка Apple з OLED-дисплеями

Як передає Reuters з посиланням на Nikkei, Apple спільно з Taiwan Semiconductor Manufacturing (TSMC) розроблятимуть технологію Micro OLED-дисплеїв, які можуть використовувати у пристроях доповненої реальності.

Micro OLED-дисплеї є тоншими та енергоефективнішими у порівнянні зі звичайними дисплеями. За чутками таку технологію Apple і планують використовувати у своїх смарт-окулярах.

Читайте також: 🎙 Чутки: Apple створить сервіс подкастів за передплатою

Наразі точно відомо, що розробка Micro OLED-дисплеїв знаходиться на початковій стадії й до масового виробництва доведеться чекати ще декілька років.

Усім розробникам, які беруть участь у цьому проєкті, навіть заборонено зустрічатись зі своїми знайомими, що можуть працювати у сфері високих технологій.

За словами джерел, інвестиції Apple в технології Micro OLED спрямовані на зменшення залежності від Samsung в майбутньому. Зараз південнокорейська компанія є основним постачальником дисплеїв для актуальних моделей iPhone.

Детальніше дізнатись про новий можливий ґаджет Apple Glass можна у нашому матеріалі? Чутки: Apple збирається випустити новий гаджет — Apple Glass.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...