Реклама

😎 Чутки: Apple збирається випустити новий гаджет — Apple Glass

Очікується, що нові окуляри презентують вже цієї осені чи весною наступного року.
Čytaty latynkoju
unsplash.com
😎 Чутки: Apple збирається випустити новий гаджет — Apple Glass
  1. Головна
  2. Техно
  3. 😎 Чутки: Apple збирається випустити новий гаджет — Apple Glass
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Очікується, що нові окуляри презентують вже цієї осені чи весною наступного року.

Чутки про Apple Glass

Нещодавно мережею почали поширюватись чутки, що Apple планує випустити новий гаджет — окуляри доповненої реальності Apple Glass.

Про можливий вихід нового пристрою повідомив тех-аналітик Джон Проссер, який відомий тим, що передбачив iPhone SE та навіть точну дату релізу нового телефону. Окрім того, він вже повідомив різноманітну інформацію про iPhone 12, нові навушники AirPods Studio та інші речі.

До того ж на сайті Apple збільшили кількість вакансій для фахівців з розробок пристроїв доповненої реальності. Наразі вже представлено 84 вакансії.

Ціна та особливості окулярів

Очікується, що ціна на окуляри складатиме $499 (приблизно 14 тисяч гривень). Також потрібно буде заплатити за лінзи з діоптріями, якщо вам такі потрібні. Прототип був зроблений з пластику, але є шанс того, що можна буде обирати інші версії окулярів з металу чи іншого матеріалу.

Окрім того, в комплекті до Apple Glass можна буде отримати стенд для безконтактної підзарядки.

Читайте також: 😲 WWDC 2020: iOS 14, нова операційна система macOS, власні процесори Apple та інші новинки презентації

Принцип роботи гаджету

Точний час роботи окулярів наразі невідомий. Кожна лінза матиме спеціалізований дисплей Starboard. Обробка всіх даних відбуватиметься на iPhone, як це й було з Apple Watch першого покоління.

Також окуляри зможуть сканувати нові QR-коди?? Apple може випустити новий застосунок доповненої реальності та свої фірмові QR-коди від Apple. Є шанс того, що окуляри дозволять отримувати інформацію з кодів просто через звичайний погляд на них. Наприклад, якщо додати такий код на банківську картку, власник зможе одразу дізнатись стан свого рахунку.

QR-коди від Apple

Apple Glass працюватимуть на базі Lidar — технології, що дозволяє точно сформувати 3D-мапу навколишнього середовища. Це «комп’ютерний зір», що може працювати в автономному режимі та відрізняти особливості поверхні.

Реліз окулярів

Коли саме можна очікувати на вихід Apple Glass — наразі ще точно невідомо. Однак, компанія може презентувати новий гаджет вже цієї осені чи трішки пізніше — весною 2021 року. Проте прилад вийде в загальний продаж лише через півроку з дати релізу, як це й було раніше з презентацією Apple Watch.

Читайте також:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...