Реклама

👀 The Information: Apple планує випустити свої VR-окуляри у 2022 році

Очікується, що пристрій матиме десять камер для відстеження руху та два дисплеї з якістю 8К.
Čytaty latynkoju
unsplash.com
👀 The Information: Apple планує випустити свої VR-окуляри у 2022 році
  1. Головна
  2. Техно
  3. 👀 The Information: Apple планує випустити свої VR-окуляри у 2022 році
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Очікується, що пристрій матиме десять камер для відстеження руху та два дисплеї з якістю 8К.

VR-окуляри від Apple

Чутки про вихід окулярів віртуальної реальності беруть свій початок ще від 2018 року. Майже кожен рік з’являються чутки від різноманітних джерел згідно з якими Apple вже ось-ось випустить свої VR-окуляри.

Однак цього разу The Information називають дату, коли вже дійсно можна очікувати на вихід нового ґаджету від Купертіно. У виданні зазначають, що пристрій вже знаходиться на останній стадії розробки й вже наступного року може відбутись повноцінний реліз.

За інформацією The Information VR-окуляри матимуть звичний дизайн приладу як і в інших виробників.

Читайте також: 😎 Чутки: Apple збирається випустити новий гаджет — Apple Glass

Особливістю окулярів стане те, що вони матимуть одразу 10 камер, що зможуть точно відтворювати рух користувача, та два дисплеї з 8К.

Також у виданні вважають, що Apple можуть додати ще датчики LiDAR, що скануватимуть навколишнє середовище. Датчики зможуть вимірювати між об’єктами у реальному світі та відтворювати їх на екрані.

Крім того, VR-окуляри можуть мати технологію «просторового звуку», яка вже успішно працює у навушниках AirPods Pro та AirPods Max? Apple презентували нові навушники з шумопоглинанням — це дозволить зробити окуляри взагалі непомітними й вони відтворюватимуть звук в залежності від місцеперебування користувача.

Щоправда, вартість такого пристрою буде зовсім не бюджетною — приблизно $3 000. Цілком імовірно, що Apple випускатиме окуляри не для масового використання — це буде конкурент для Microsoft Hololens 2, вартість яких становить $3 500.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...