Реклама

👨🏼‍💻 Cisco додала нові функції для бізнесу на платформі Webex

Цифровий асистент Webex Assistant на базі штучного інтелекту, інструменти для ділових перемовин та інші можливості.
Čytaty latynkoju
👨🏼‍💻 Cisco додала нові функції для бізнесу на платформі Webex
  1. Головна
  2. Техно
  3. 👨🏼‍💻 Cisco додала нові функції для бізнесу на платформі Webex
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Цифровий асистент Webex Assistant на базі штучного інтелекту, інструменти для ділових перемовин та інші можливості.

Webex Assistant for Meetings — створить follow-up за підсумками зустрічі

Цифровий помічник для проведення нарад тепер розуміє голосові команди та може транскрибувати розмови, складати протоколи та підбивати підсумки (follow-up). Ви зможете не тільки побачити титри та миттєву транскрипцію сказаного, але ще і вказати застосунку, які пункти слід виділити.

Також можна здійснювати пошук по протоколах — і не тільки поточної зустрічі, але й інших мітингів. Помічник запише пункти, які необхідно виконати, і тепер ніхто не забуде, хто що повинен зробити.

Пандемія COVID-19 змінила наш спосіб життя сильніше, ніж будь-хто очікував. Сьогодні, в новій реальності, ми по-новому взаємодіємо, працюємо, вчимося і граємо. Ніколи ще так багато людей і організацій не покладалися так сильно на технології спільної роботи

Сергій Мартинчук, Керівник бізнесу корпорації Cisco в Україні

Desk Pro

«Моментальний офіс», яким може користуватися керівник, працівник або навіть ціла група. Головна частина офісу — 27-дюймовий сенсорний 4К-дисплей.

Desk Pro працює не тільки з Webex, але і з будь-якою службою телеконференцій. Desk Pro впізнає користувача, коли він наблизиться, та привітає його. Якщо домашній офіс трохи захаращений, а часу на прибирання немає, Desk Pro розмиє фон або підставить віртуальний. А система шумозаглушення подбає про те, щоб сторонній шум не заважав зустрічі.

Room Panorama

Основна ідея цієї функції полягає в об’єднанні двох частин переговорного столу, що знаходяться один від одного на відстані кількох тисяч кілометрів. Тепер при взаємодії віддалених команд буде створюватися враження, що вони зараз разом.

При цьому не просто створюється реальний ефект присутності: в розпорядженні учасників є функція розпізнавання осіб, що вкаже імена і посади присутніх, інструментарій складання резюме зустрічі та можливість підключення додаткових сенсорних екранів Webex Board.

Читайте також: 🤑 Facebook планує заснувати свій венчурний фонд

Cisco Webex Room USB

Також Cisco представила веб-камеру початкового рівня Cisco Webex Room USB, створену для невеликих організацій, які тільки починають входити в світ відеоконференцій.

Також ми вже раніше писали??‍♂️ Український фонд стартапів запустив нову грантову програму, як Український фонд стартапів запустив нову грантову програму.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...