Реклама

🙋🏼‍♂️ Український фонд стартапів запустив нову грантову програму

До 10 липня 2020 року відбуватиметься набір проєктів для акредитації та подальшої акселерації.
Čytaty latynkoju
🙋🏼‍♂️ Український фонд стартапів запустив нову грантову програму
  1. Головна
  2. Бізнес
  3. 🙋🏼‍♂️ Український фонд стартапів запустив нову грантову програму
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
До 10 липня 2020 року відбуватиметься набір проєктів для акредитації та подальшої акселерації.

Український фонд стартапів

Як повідомляють у Мінцифрі, Український фонд стартапів розпочав роботу грантової акселераційної програми.

У рамках спеціалізованої навчальної програми для стартапів «Акселерація», автори проєктів підвищать свою класифікацію та вдосконалять навчики, що стосуються розвитку бізнесу і не тільки. Також в міністерстві зазначили, що ця програма посприяє збільшенню кількості успішних стартапів.

Ознайомитися з повним переліком вимог до стартапів та акселераційних програм можна за посиланням (починаючи з пункту №8). А заявку на акредитацію можна залишити тут.

Після завершення акредитації акселераторів Фонд розпочне відбір стартапів для участі у відповідній програмі.

Окрім того Український фонд стартапів оголосив перможців п’ятого та шостого Pitch Day.

Читайте також: 👩🏼‍💼 6 проєктів українок потрапили до фіналу глобальної події для жінок-підприємиць — WiSE24

Переможці Pitch Day

28 квітня та 26 травня свої ідеї презентували 18 стартапів, сім з яких отримають фінансування.

Стартапи на етапі pre-seed, які отримають грант на $25 000 кожен:

  • iCorn. Торговельно-логістична платформа, яка об’єднує фермерів та покупців агропродукції, та дає можливість робити бізнес на платформі транспортним компаніям, елеваторам, лабораторіям, банкам та страховим компаніям.
  • BIOsens. Розробка першого у світі пристрою, який автоматизує підготовку зразків, аналіз та збереження результатів у хмарі в одному пристрої та дозволяє виконувати випробування поза лабораторією, але з лабораторною точністю.

Стартапи на етапі seed, які отримають грант на $50 000 кожен:

  • Legal Nodes. Юридичний маркетплейс, який допомагає технологічному бізнесу вирішувати юридичні питання в різних країнах світу. Переможці останнього Lviv IT Arena Startup Competition 2019, увійшли в 15 кращих українських стартапів, які були відібрані для участі в українській делегації на Startup Grind 2020 у Кремнієвій долині, організованої за підтримки USAID та Мінцифри.
  • ChoiZY. Профорієнтаційна онлайн-платформа, що допомагає підліткам обрати професію, а фахівцям поділитись досвідом із молоддю. Практика на платформі реалізується через завдання від викладачів, а невдовзі через вакансії від практиків. Окрім підлітків, які бажають визначитись з професією, наша платформа відкрита для спеціалістів, які бажають поділитись досвідом, освітніх компаній, що презентують послуги та університетів, що ознайомлюють зі своїми спеціальностями.
  • Cardiolyse. Програмна пристрій-незалежна платформа для автоматичної інтерпретації електричних сигналів серця у стані спокою та Холтер-моніторингу (тривалістю 24 години і більше) медичного рівня, сертифікована СЕ для визначення 19 типів аритмій та точного виявлення більшості аномалій серця, включаючи інфаркт міокарда для запису ЕКГ з 12 відведеннями.
  • Unicorn Nest. B2B SaaS рішення для стартапів, які залучають інвестиції. Стартап рекомендує найбільш релевантних інвесторів з власної верифікованої найбільшої на ринку бази інвесторів та будує ринковий стандарт для фандрейзингу.
  • Mate academy. Онлайн університет ІТ професій.

Також ми вже раніше писали?‍? 5 міфів про грантові програми: чому отримати грант простіше, ніж ви думаєте, чому отримати грант простіше, ніж ви думаєте — 5 міфів про грантові програми.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...