Реклама

🔋 Tesla може отримати батареї з покращеним терміном експлуатації — у два рази

Батареї є найдорожчою частиною електрокарів, саме тому термін роботи акумуляторів дуже важливий.
Čytaty latynkoju
 🔋 Tesla може отримати батареї з покращеним терміном експлуатації — у два рази
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🔋 Tesla може отримати батареї з покращеним терміном експлуатації — у два рази
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Батареї є найдорожчою частиною електрокарів, саме тому термін роботи акумуляторів дуже важливий.

Нові батареї Tesla

Головний постачальник акумуляторів для Volkswagen та Tesla компанія Amperex Technology Co. Ltd. (CATL) збільшила терміни роботи батареї для машин з восьми до 16 років.

У компанії вже зазначили, що вони вже готові почати виробництво нових акумуляторів, проте вони зможуть працювати за збільшеним терміном лише за умови пробігу 2 мільйони кілометрів. Повідомляє Bloomberg.

Оприлюднено кількість електромобілів у Європі

Голова CATL Цзен Юйцюнь зазначив, що нові батареї коштуватимуть на 10% більше, ніж колишня модель.

Наразі в автівках використовують акумулятори, що можуть працювати лише вісім років та передбачені лише на 94 тисячі кілометрів використання.

Акумулятори CATL призначені для седанів моделі 3, що випускаються на величезному новому заводі Tesla під Шанхаєм, який почав постачання приблизно на початку цього року.

Читайте також: 📙 Посібник для працівників Tesla — як працюють у компанії Ілона Маска

Раніше Tesla планувала? Tesla відмовиться від використання кобальту. Це може здешевити електромобілі на 50% відмовитись від використання кобальту, що могло здешевити автомобілі на 50%.

Що відбувається з Tesla

Китайська компанія CATL тривалий час займалася розробкою проєкту, який дозволив би підвищити ємність і безпеку батарей, в яких відсутній дорогий кобальт

Саме тому Tesla домовляється з CATL про постачання акумуляторів, в яких немає кобальту. Ці акумулятори будуть використовуватися в електромобілях, вироблених в Китаї.

Якщо домовленість буде досягнута, це буде означати, що американський автовиробник вперше стане використовувати літій-залізо-фосфатні акумулятори (LFP), за рахунок чого йому вдасться зменшити собівартість електромобілів.

Імовірно, це дозволить знизити та ціну для споживача, що було б корисно на фоні зниження загального продажу електромобілів в Китаї.

Також, ми нещодавно писали? Автопілот Tesla врятував 8 людей від падіння дерева про те, як автопілот Tesla врятував 8 людей від падіння дерева.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...