Реклама

🗣 Twitter видалить твіти про 5G, що можуть завдати шкоди та нести дезінформацію

Через спалах вірусу COVID-19 з'явилось багато конспірологічних теорій, одна з котрих полягає в тому, що технології 5G розповсюджують хворобу.
Čytaty latynkoju
🗣 Twitter видалить твіти про 5G, що можуть завдати шкоди та нести дезінформацію
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🗣 Twitter видалить твіти про 5G, що можуть завдати шкоди та нести дезінформацію
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Через спалах вірусу COVID-19 з'явилось багато конспірологічних теорій, одна з котрих полягає в тому, що технології 5G розповсюджують хворобу.

Twitter та 5G

Соцмережа оновила свої правила щодо COVID-19. Тепер Twitter видалятиме дописи з неперевіреними твердженнями, що можуть спричинити широку паніку, соціальні заворушення або масштабні розлади.

Нещодавно в соцмережах активно розповсюджували інформацію про конспірологічну теорію, що спонукала людей до знищення майна — люди думали, що вежі 5G у Британії сприяють вірусу COVID-19, через що вони почали підпалювати їх.

Щонайменше 20 телекомунікаційних веж у різних частинах Великої Британії зазнали спалювання або інших актів вандалізму. Деякі напади були здійснені на телекомунікаційні вежі, які навіть не мають 5G, а натомість роздають мобільний зв’язок 3G та 4G.

Тепер соцмережі розпочали активно контролювати дописи на наявність закликів до знищення стільникових веж. Вже зафіксували майже 3,5 мільйона облікових записів з порушеннями правил Twitter.

Користувачі можуть писати твіти про 5G, але лише за умови що їх дописи не матимуть закликів до знищення майна та розповсюдження неперевірених теорій.

Інші великі компанії також повідомили про контроль інформації у мережі.

Інформаційна боротьба з COVID-19

Найбільші технологічні компанії об’єднались в боротьбі проти розповсюдження неправдивої інформації в інтернеті. Facebook, Google, LinkedIn, Microsoft, Reddit та YouTube повідомили про спільну боротьбу проти дезінформації.

Ми тісно співпрацюємо над ситуацією з COVID-19. Ми допомагаємо мільйонам людей залишатися на зв’язку та боремося з шахрайством та дезінформацією про вірус, піднімаючи авторитетність наших платформ. Ми ділимось необхідною інформацією з урядовими медичними установами по всьому світу. Ми запрошуємо інші компанії приєднатися до нас та працювати разом, щоб наші суспільство було здоровими та безпечними.

Звернення Microsoft

Раніше ми писали? Де читати правду про коронавірус COVID-19 в Україні і світі: онлайн-мапи, Telegram-боти та офіційні джерела, де читати правду про коронавірус COVID-19 в Україні і світі: онлайн-мапи, Telegram-боти та офіційні джерела. Також ми робили?‍⚕️ Тест: чи добре ви знаєте коронавірус? тест, чи добре ви знаєте коронавірус?

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...