Реклама

😍 Дослідження: Настя Каменських та Олег Винник є головними секс-символами України 

Čytaty latynkoju
karavan.ua
😍 Дослідження: Настя Каменських та Олег Винник є головними секс-символами України 
  1. Головна
  2. Суспільство
  3. 😍 Дослідження: Настя Каменських та Олег Винник є головними секс-символами України 
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Настя Каменських та Олег Винник названі жіночим та чоловічим секс-символами українського шоу-бізнесу.

Особливостями переможців стало те, що вони практично однаково подобаються усім демографічним групам. Настю Каменських назвали найсексуальнішою артисткою 29,8% чоловіків та 27,9% жінок. Вона здається привабливою 30,3% українців 18-24 років та 31,1% українців 55-60 років, решта вікових груп — близькі до цього показника. Її поставили на перше місце у всіх регіонах країни: Східному, Західному, Північному, Центральному, Південному та у Києві. Схожа одностайність і у великих, малих та середніх містах, тільки міста з населенням від мільйона до півмільйона віддали пальму першості Ользі Поляковій.

Ольга Полякова, яка посіла друге місце, також подобається всім доволі рівномірно. У решти представниць українського шоу-бізнесу, наданих респондентам для голосування, — Тіни Кароль, Даші Астаф’євої та Наді Дорофєєвої — розбіжності були помітними. Наприклад, Надя Дорофєєва подобається 30,1% українців 18-24 років і лише 8,8% людей віком 45-54 років. Тіну Кароль вважають секс-символом 24,4% мешканців Західної України та лише 8,9% — Центральної. Даша Астаф’єва отримала високу оцінку від 17,4% чоловіків та всього 12,1% жінок.

Читайте також: 👾 Тематичні місяці в Na chasi. Тема лютого — Японія

Чоловічий секс-символ Олег Винник повторив феномен своєї жіночої опозиції щодо одностайності думок. 29,0% чоловіків та 29,3% жінок вважають його найсексуальнішим чоловіком української сцени. 33,8% молодих респондентів та 37,8% літніх людей піднесли його на п’єдестал. Єдина сегментація, де ми побачили різницю — це регіони. 43,5% у Північній Україні та лише 21,7% у Центральній назвали Олега головним секс-символом. Але, як і там, і там відрив від найближчого конкурента — Влада Ями — більше, ніж у два рази, так що можна і тут говорити про єдиний вибір. Подібну єдність українці демонстрували лише обираючи відповідь “Жоден чоловік не є секс-символом українського шоу-бізнесу”: так вважає 27,1% респондентів.

Примітно, що це дослідження показало нам таку єдність думок наших земляків — це означає, що у зірок є гарний зв'язок зі своєю аудиторією, які відповідають їх сподіванням. Таке об'єднання — цінна на сьогодні для нашого суспільства річ. Буду рада, якщо хтось застосує це для спільного соціального блага

Євгенія Близнюк, директорка Gradus Research

Для ще трьох запропонованих для голосування артистів — Іраклі Макацарії, Даніеля Салема та Тараса Цимбалюка — дані розходилися. Іраклі вдвічі більше подобається жінкам, ніж чоловікам, а Даніель Салем — утричі. Тарас Цимбалюк названий секс-символом 8,7% городян віку 18-34 і 2% – віку 35-60 років.

Опитування було проведено дослідницькою компанією Gradus Research 19 січня 2022 року методом самозаповнення анкети у мобільному додатку.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...