Реклама

📖 «Ми можемо зробити COVID-19 останньою пандемією»: Білл Гейтс написав нову книгу про запобігання наступній пандемії

Čytaty latynkoju
📖 «Ми можемо зробити COVID-19 останньою пандемією»: Білл Гейтс написав нову книгу про запобігання наступній пандемії
  1. Головна
  2. Суспільство
  3. 📖 «Ми можемо зробити COVID-19 останньою пандемією»: Білл Гейтс написав нову книгу про запобігання наступній пандемії
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Співзасновник Microsoft Білл Гейтс планує випустити нову книгу під назвою «Як запобігти наступній пандемії». Про це мільярдер-філантроп оголосив у своєму блозі. За словами Гейтса, у книзі описані конкретні підходи до припинення майбутніх пандемій, а також способи забезпечення кращої медичної допомоги для всіх у всьому світі.

Читайте також: 🥰 Як ми плануємо заохочувати авторів

Майбутня книга Білла Гейтса заглибиться в уроки, які варто витягнути з пандемії COVID-19. Підприємець планує розповісти, що може зробити світ, щоб зупинити майбутні пандемії. Гейтс також поділився думками про вакцини від COVID-19 і розповів про те, як воно бути об’єктом теорій змови.

Останні два роки спричинили неймовірну кількість труднощів у всьому світі, і нелегко відчувати оптимізм, коли ти відчуваєш страждання, які пережили так багато людей. Але всякий раз, коли я бачу страждання, які створив коронавірус — я лиш думаю: нам не доведеться переживати це знову

Білл Гейтс, бізнесмен

Гейтс додав, що стежить за COVID-19 з перших днів спалаху, працюючи з експертами із Фонду Гейтса. Бізнесмен заявив, що багато чого дізнався як про цю пандемію, так і про те, як світ може зупинити наступну. Тому тепер він хоче поділитися знаннями з іншими.

Світ зараз розуміє, наскільки серйозно ми повинні ставитися до пандемій. Якщо ми зробимо правильний вибір та інвестиції, ми зможемо зробити COVID-19 останньою пандемією

Білл Гейтс, бізнесмен

Гейтс попередив про можливість пандемії за кілька років до того, як вона насправді сталася. Про це він наголошував у інтерв’ю та під час публічних виступів, включаючи його лекцію на TED у 2015 році під назвою «Наступний спалах? Ми не готові». Бізнесмен тоді закликав людство звернути увагу на недосконалість медичної системи у світі.

У листопаді минулого року Гейтс спрогнозував закінчення пандемії COVID-19 до середини 2022 року завдяки розповсюдженню вакцин у світі та появі природного імунітету у людей.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...