Реклама

😷 Білл Гейтс спрогнозував, коли закінчиться пандемія

Čytaty latynkoju
ua.depositphotos.com
😷 Білл Гейтс спрогнозував, коли закінчиться пандемія
  1. Головна
  2. Техно
  3. 😷 Білл Гейтс спрогнозував, коли закінчиться пандемія
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Як повідомив засновник Microsoft Білл Гейтс на «Новому економічному форумі» Марка Блумберга, захворюваність і смертність від COVID-19 можуть досягти середніх показників сезонного грипу до середини 2022 року, якщо не з’являться нові штами вірусу.

Читайте також: 💉 Антивакцинатори у Греції давали хабаря лікарю, аби їм вкололи воду, але отримували реальну вакцину 

За його словами це може різко відбутись завдяки розповсюдженню вакцин у світі та появі природного імунітету у людей. На його думку, проблем з постачанням вакцини у світі вже скоро не буде — усі процеси буде налагоджено й кожен охочий зможе отримати щеплення. Натомість можуть розпочатись логістичні проблеми з постачанням ліків проти COVID-19.

Ще у 2015 році Білл Гетс передбачив появу світової пандемії, як зараз. Він виступив з лекцією на TED Talks, де закликав людство звернути увагу на недосконалість медичної системи у світі.

На жаль, він і зараз зазначає, що світ може очікувати нова пандемія вже найближчим часом — протягом наступних 10-20 років. Однак гарною новиною є те, що COVID-19 об’єднав світ й тепер усі країни разом боряться з новими хворобами. Він звернув увагу на те, що безпека про здоров’я перестала бути локальною й тепер заможні країни піклуються про розвиток медицини у бідніших країнах, аби упередити розповсюдження нових хвороб.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...