Реклама

🤨 Facebook відреагував на звинувачення у приховуванні інформації про шкоду соцмереж для підлітків

Čytaty latynkoju
🤨 Facebook відреагував на звинувачення у приховуванні інформації про шкоду соцмереж для підлітків
  1. Головна
  2. Суспільство
  3. 🤨 Facebook відреагував на звинувачення у приховуванні інформації про шкоду соцмереж для підлітків
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Нещодавно The Wall Street Journal опублікував статтю з внутрішніх документів Facebook, за якими компанія вже протягом трьох років знає про негативний вплив Instagram на підлітків, але приховує цю інформацію від громадськості. Детальніше про це дослідження та як компанія приховує негативний вплив соцмереж на дітей можна дізнатись у нашому матеріалі.

Facebook вже відреагував на ці звинувачення та зазначив, що інформація, яку подає видання, є викривленою та не відповідає дійсності.

Читайте також: 🤨 Таргетована реклама Facebook є ефективною лише у 41% — а дані все одно збирає

За словами глави відділу міжнародних відносин Facebook Ніка Клеггу матеріал The Wall Street Journal не повністю показує картину дослідження. Також він пояснив, що компанія намагається покращити свої сервіси саме за допомогою таких сервісів — це дозволяє «поглянути на себе у дзеркало та знайти якісь певні проблеми».

Наразі у США планують провести розслідування щодо роботи компанії, оскільки політиків обурило приховування такої важливої інформації протягом трьох років. Раніше Facebook обіцяв випустити окрему версію Instagram для дітей, однак наразі цей проєкт призупинено.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...