Реклама

🛩 Швеція зобов'яже авіакомпанії повідомляти про свою екологічність

Čytaty latynkoju
🛩 Швеція зобов'яже авіакомпанії повідомляти про свою екологічність
  1. Головна
  2. Суспільство
  3. 🛩 Швеція зобов'яже авіакомпанії повідомляти про свою екологічність
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Вже з літа наступного року авіакомпанії, що працюють в Швеції, будуть зобов’язані повідомляти пасажирів про викиди парникових газів своїх літаків. Цю інформацію мають надавати перед покупкою квитків.

У країні впевнені, що завдяки такому рішенню люди зможуть обирати екологічніші маршрути для своїх мандрівок. Крім того, уряд Швеції планує підтримувати авіакомпанії, які використовуватимуть паливо, що менше шкодить навколишньому середовищу.

Раніше у країні вже повідомили про свої плани зобов’язати усі авіакомпанії, які виконують внутрішні рейси, перейти на біопаливо до 2030 року. Наразі у Швеції люди намагаються обирати екологічніші методи для своїх мандрівок — потяги та короткотривалі поїздки авто.

Читайте також: ☝🏻 У Франції запровадили тюремне ув’язнення за шкоду природі

Екологія у Європі

У грудні 2019 року Єврокомісія презентувала масштабну програму перетворення Європейського Союзу на вуглецево-нейтральний континент — European Green Deal. У рамках цього проєкту планують зменшити викиди CO2 на 50-55% у 2030 році, максимально посилити ефективність використання ресурсів, припинити забруднення екології та відновити біорізноманіття.

Green Deal охоплює всі сфери економічного життя та спрямований на створення нової стратегії росту, яка прагне трансформувати ЄС у справедливе та процвітаюче суспільство з сучасною ресурсоефективною та конкурентоспроможною економікою.

Масштабна європейська програма Green Deal прагне перетворити Європу на перший у світі кліматично нейтральний континент.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...