Реклама

🤪 Київський університет культури створив перший у світі факультет з TikTok

Čytaty latynkoju
🤪 Київський університет культури створив перший у світі факультет з TikTok
  1. Головна
  2. Суспільство
  3. 🤪 Київський університет культури створив перший у світі факультет з TikTok
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Київський університет культури створив перший у світі «Факультет з TikTok», про це повідомив співак та колишній ректор Київського університету культури і мистецтв Михайло Поплавський.

За словами самого Поплавського, його місія полягає у тому, аби українізувати TikTok. Він планує «вести за собою креативну, амбітну та перспективну молодь, яка творитиме новітню історію України».

Сьогодні TikTok — це медіафеномен, найпопулярніша соціальна мережа молоді! 😎

Михайло Поплавський

Що саме викладатимуть на цьому факультеті — наразі ще точно невідомо. За чутками, це буде факультет соціальних мереж, де навчатимуть просування акаунтів у Instagram, Facebook та й звісно TikTok. Інакше кажучи, це буде факультет контент-мейкингу та SMM.

Читайте також: 🥰 «Мені 30 років і я народився одночасно з Україною»: як це — зростати разом з власною державою

Варто зазначити, що схожі курси вже є в інших країнах. Наприклад, Університет прикладних наук Тампере (TAMK) в Фінляндії в січні 2022 року почне освітню програму для впливовців, блогерів та усіх, хто робить контент в інтернеті.

Вартість всього навчання складе €34,3 тисячі. Викладатимуть винятково англійською мовою й загалом навчання триватиме 3,5 роки. Студентам викладатимуть проджект менеджмент, маркетинг, бухгалтерський облік та інші основи ведення бізнесу. Після навчання випускники отримають офіційні дипломи про вищу професійну освіту рівня tradenomi (фінського аналогу бакалаврату ділового адміністрування).

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...