Реклама

😎 У Фінляндії створять освітній курс для блогерів та впливовців

Čytaty latynkoju
unsplash.com
😎 У Фінляндії створять освітній курс для блогерів та впливовців
  1. Головна
  2. Суспільство
  3. 😎 У Фінляндії створять освітній курс для блогерів та впливовців
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Університет прикладних наук Тампере (TAMK) в Фінляндії в січні 2022 року почне освітню програму для впливовців, блогерів та усіх, хто робить контент в інтернеті.

Вартість всього навчання складе €34,3 тисячі. Викладатимуть винятково англійською мовою й загалом навчання триватиме 3,5 роки. Студентам викладатимуть проджект менеджмент, маркетинг, бухгалтерський облік та інші основи ведення бізнесу.

Програма надасть навички для широкого кола підприємницької та командної роботи, а також чудові можливості мережування для продовження роботи в підприємницькій сфері після випуску

Петер Перттула, член групи освітнього експорту ТАМК
Читайте також: 🧾 Передбачення для вас. Чи здатні пророцтва з магазинних чеків змінити життя — історії та експеримент редакції

У рамках навчання студенти повинні заснувати у Фінляндії фірму для підтримки свого блогу в соцмережах. У TAMK зазначають, що навчальний курс постійно змінюватиметься й адаптуватиметься відповідно до потреб студентів.

Після навчання випускники отримають офіційні дипломи про вищу професійну освіту рівня tradenomi (фінського аналогу бакалаврату ділового адміністрування).

Наразі вже відомо, що в академії для впливовців навчатиметься найпопулярніша інстаграм-блогерка Фінляндії — Йоалін Лаукомаа (@_joalin, 3,6 млн підписників).

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...