Реклама

👨‍💻 У Києві відкривається IT-Академія з безкоштовним навчанням і оплачуваним стажуванням

Програма та викладачі будуть сертифіковані ізраїльським центром інноваційної IT-освіти.
Čytaty latynkoju
👨‍💻 У Києві відкривається IT-Академія з безкоштовним навчанням і оплачуваним стажуванням
  1. Головна
  2. Суспільство
  3. 👨‍💻 У Києві відкривається IT-Академія з безкоштовним навчанням і оплачуваним стажуванням
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Програма та викладачі будуть сертифіковані ізраїльським центром інноваційної IT-освіти.

IT-Академія у Києві

В листопаді у Києві відкривають безкоштовну IT-академію для талановитих людей, які хочуть почати кар’єру розробника. Це можливість не тільки вивчити технології і спробувати свої сили на реальному проєкті, а й шанс отримати роботу в міжнародній компанії. Навчання в академії складатиметься з трьох етапів.

На першому етапі учням розкажуть про основи комунікації та роботу в команді, а також специфіку доменної області компанії.

Другий етап — робота з кодом. Студенти на вибір будуть вивчати одну з технологій: .Net + DevOps, JavaScript, Native Android і Native iOS. Навчання програмуванню розраховане на три з половиною місяці.

Завершальний етап передбачає оплачуване стажування на реальному проєкті в Parimatch Tech. Практична робота триватиме два з половиною місяці, в результаті навчання в академії займе півроку. По її закінченню студенти знатимуться на специфіці та процесах розробки IT-продуктів, навчаться працювати в команді та вирішувати завдання, використовуючи сучасні підходи. А кращі випускники отримають джоб-офер від Parimatch Tech.

Мета Академії — допомогти молодим талановитим людям реалізувати свій потенціал і дати їм всі необхідні інструменти. Програма побудована таким чином, щоб після навчання студент міг відразу почати роботу на реальному проєкті. Для цього потрібні не тільки знання коду, але і розуміння того, як влаштована спільна робота та комунікація в компаніях.

Тетяна Давидова, Chief of Talents Parimatch Tech

Викладачами та менторами курсу виступлять досвідчені фахівці компанії. Рецензуватимуть програми, методи, інструменти, що будуть використовуватися в навчанні, а також навички викладання партнери проєкту, експерти з ізраїльського центру інноваційної IT-освіти DAN.IT.

Читайте також: 👨🏼‍💻 Як Ukrainian IT Awards завойовує статус українського Оскару в IT і чому варто подати туди заявку

Як долучитись до навчання

Щоб потрапити в Академію, потрібно пройти відбір. Він складається з декількох стадій:

  • В період 12 по 29 жовтня, потрібно буде заповнити аплікаційну форму.
  • Наступний етап, у період з 2 по 5 листопада, — онлайн-тести, що допоможуть зрозуміти, наскільки абітурієнт схильний до професії програміста, а далі — тести на знання основ програмування.
  • Останній етап відбору, приватне онлайн-інтерв’ю з менторами та викладачами курсів, буде проходити 6 листопада.

Щоб потрапити на відбір, потрібно зареєструватися за посиланням. Всього Parimatch Tech Academy набере 100 студентів.

Навчання в Академії направлено на розробку інноваційних рішень для однієї з найбільш динамічних галузей у світі — геймингу. Програма фокусується на розробці програмного забезпечення з ухилом на творчість і співпрацю, щоб навчити студентів навичками, необхідним для досягнення успіху в епоху швидких рішень, високих вимог і активної конкуренції.

Олександр Фещенко, Head of Project Management Office, Parimatch Tech

Навчання в Академії буде проходити як онлайн, так і офлайн в івент-просторі PMHUB з дотриманням усіх карантинних норм.

Презентація Parimatch Tech Academy відбудеться 26 жовтня у PMHUB. Приєднатися до події можна онлайн.

Також ми вже раніше писали? Motivetica 2.0: вийшов застосунок, який мотивує дизайнерів до роботи — якщо вам бракує мотивації, як вийшов застосунок, який мотивує дизайнерів до роботи — якщо вам бракує мотивації.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...