Реклама

📺 Останні люди у світі, що не знають про пандемію COVID-19 — учасники реаліті-шоу Big Brother у Німеччині та Джаред Лето

Big Brother — це шоу на телебаченні, що показує життя групи людей у замкненому середовищі. Учасники шоу не мають жодного контакту зі світом.
Čytaty latynkoju
YouTube
📺 Останні люди у світі, що не знають про пандемію COVID-19 — учасники реаліті-шоу Big Brother у Німеччині та Джаред Лето
  1. Головна
  2. Суспільство
  3. 📺 Останні люди у світі, що не знають про пандемію COVID-19 — учасники реаліті-шоу Big Brother у Німеччині та Джаред Лето
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Big Brother — це шоу на телебаченні, що показує життя групи людей у замкненому середовищі. Учасники шоу не мають жодного контакту зі світом.

Мабуть, вже кожен з нас про пандемію вірусу COVID-19 у світі, але якщо ви ще не чули, то краще прочитайте? Перший випадок коронавірусу в Україні: МОЗ запустив інформаційний сайт про Covid-19 наш матеріал про вірус.

Big Brother

А ось хто точно не чув, про що говорить весь світ, так це група з 14 людей у німецькому Кельні. Група складається з чоловіків та жінок, що стали учасниками 13-ого сезону реаліті-шоу Big Brother.

Більшість учасників шоу перебувають в ізоляції з 6 лютого, коли вірус ще не покинув кордони Китаю, а на всесвітню пандемію не було навіть і натяку.

З того часу учасники не мали жодних контактів зі світом та не чули про жодні події, за винятком одного разу, адже 6 березня в шоу з’явились четверо нових учасників. Проте, і це було за три дні до того, як Німеччина повідомила про першу смерть через вірус.

Учасники шоу Big Brother

Продюсери шоу телеканалу Sat.1 відстоювали право на інформаційну ізоляцію учасників, оскільки це — головна концепція шоу. Також вони заявили, що інформаційна блокада може бути скасована лише за умови, що новини матимуть відношення до одного з родичів учасників шоу: наприклад, якщо захворіє хтось із членів родини учасника.

Продюсери шоу також кажуть, що вжили спеціальні гігієнічні заходи задля безпеки учасників.

Виняток з правил

Проте, з огляду на ситуацію у Німеччині та світі, а також шквал критики від глядачів у соціальних мережах, канал змінив свою позицію.

Sat.1 оголосив про епізод, який відбудеться у прямому ефірі, протягом якого учасникам шоу нададуть інформацію про події у світі та дадуть можливість дізнатись відповіді на їх питання. Також учасники зможуть поспілкуватись зі своїми родичами.

Раніше, продюсери американської версії шоу Big Brother вже робили винятки з правил. У 2001 році довелось перервати другий сезон шоу через події 11-го вересня — один із родичів учасників шоу зник без вісті після терористичного нападу у США.

«Воу» Джареда Лето

Співак та актор Джаред Лето проводив курс медитації у пустелі. Понад два тижні він провів без телефону, інтернету та спілкування.

Весь цей час у пустелі він не знав, що відбувається у світі. А нещодавно він повернувся та «трішки» здивувався, про що повідомив у своєму дописі в Instagram.

Сподіваюсь, що з вами та вашими знайомими все добре. Відправляю позитивну енергію до кожного з вас. Будьте вдома. Будьте у безпеці

Джаред Лето, Співак та актор

?utm_source=ig_embed

За його відсутності у більшості країн західного світу оголосили статус пандемії вірусу COVID-19, закрили кордони та оголосили карантин.

Також раніше ми писали? Як провести карантин через коронавірус вдома з користю: Netflix, VR, медитації та багато їжі, як провести карантин через коронавірус вдома з користю: Netflix, VR, медитації та багато їжі.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...