Реклама

🍆 Netflix оголосив про початок зйомок нового сезону серіалу Sex Education — що відомо

Очікується, що третій сезон вийде протягом наступного року.
Čytaty latynkoju
🍆 Netflix оголосив про початок зйомок нового сезону серіалу Sex Education — що відомо
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 🍆 Netflix оголосив про початок зйомок нового сезону серіалу Sex Education — що відомо
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Очікується, що третій сезон вийде протягом наступного року.

Новий сезон Sex Education

Як передає видання Variety, у Netflix повідомили про початок роботи над новим сезоном серіалу Sex Education/«Статеве виховання». Сервіс випустив відео, в якому актори серіалу готуються до зйомок.

У відео можна побачити майже усіх головних акторів: Джилліан Андерсон (Джим Томпсон), Ейса Баттерфілда (Отіс Мілберн), Емму Маккі (Мейв Вайлі), Коннора Свінделлса (Адам Грофф) та інших.

Про серіал 

Серіал було дуже позитивно сприйнято критиками, тому не дивно, що він став таким популярним у всьому світі. Події Sex Education відбуваються у середній школі глибоко провінційного британського містечка Мердейл. Головний герой Отіс мешкає зі своєю матір’ю, яка є відомою фахівчинею в області сексології та психології відносин.

Читайте також: ❤️ Секс-просвіта: 5 серіалів на Netflix, що підвищать сексуальну обізнаність та покращать стосунки

Яблучко від яблуньки недалеко падає, тож одного разу Отіс майже випадково допомагає вирішити інтимні проблеми шкільному хуліганові.

Це помічає самовпевнена, але вразлива однокласниця Мейв та пропонує Отісові відкрити у школі платну «клініку»: вона знаходитиме клієнтів, яких Отіс консультуватиме стосовно складних інтимних питань, з якими стикаються підлітки.

За допомогою, на перший погляд, досить тривіального сюжету підліткової комедії, з приголомшливою майстерністю розкриті актуальні проблеми сексуальної необізнаності підлітків, булінгу у школах, конфлікту поколінь, гомофобії, вживання наркотиків та алкоголю та багатьох інших.

Також ми раніше писали? Історія Netflix. Як змінити правила гри та стати головним стрімінгом планети історію Netflix — як змінити правила гри та стати головним стрімінгом планети.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...