Реклама

👹 Netflix зніме серіал за грою Resident Evil

Склад акторів та дата релізу — наразі ще точно не відомі.
Čytaty latynkoju
👹 Netflix зніме серіал за грою Resident Evil
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 👹 Netflix зніме серіал за грою Resident Evil
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Склад акторів та дата релізу — наразі ще точно не відомі.

Серіал за грою Resident Evil від Netflix

Як передає видання Variety, у Netflix анонсували вихід серіалу за грою Resident Evil. Очікується, що проєкт майже не матиме нічого спільного з фільмами та іграми всесвіту — це буде цілком нова історія з відомими персонажами.

Також вже відомо, що серіал відбуватиметься одразу в двох часових відрізках. У першій частині розкажуть про історію 14-річних дочок Альберта Вескера (головний антагоніст серії відеоігор), Джейд і Біллі, які переїжджають в Раккун-Сіті. Однак з часом підлітки розуміють, що місто є не таким простим як здається, а їх батько може приховувати темні секрети.

Другий часовий відрізок базується на історії Джейд через 10 років. Вона буде змушена виживати в світі після зомбі-апокаліпсису, в той час як її будуть мучити спогади про батька та сестру.

Читайте також: 👨🏻‍🚒 Гру Firewatch планують екранізувати

Перший сезон складатиметься з восьми епізодів. Сценаристом та продюсером серіалу стане Ендрю Дуббо, який вже раніше був шоураннером шоу «Надприродне».

Режисеркою перших двох епізодів стане Бронуен Х’юз — «Пуститися берега» (Breaking Bad), «Добрий доктор» (The Good Doctor), «Ходячі мерці» (The Walking Dead).

Про гру

Resident Evil (укр. Оселя зла) — відеогра жанру survival horror, створена компанією Capcom. Перша версія гри вийшла для консолі PlayStation, яка саме набувала популярності, що зіграло значну роль у наступному зростанні популярності однойменної франшизи. На свій час мала найякіснішу графіку з-поміж відеоігор.

За сюжетом, група бійців вирушає до міста Ракун-сіті розслідувати серію дивних зникнень і смертей його жителів.

У ході загадкових подій бійці опиняються в особняку посеред лісу, наповненому пастками, рухомими мерцями й чудовиськами. Їм належить знайти вихід і з’ясувати стосунок корпорації Umbrella до цих подій.

Світові продажі всіх частин гри перевищили 100 мільйонів копій.

Окрім того, у 2002 році вийшов фільм Пола Андерсона «Оселя зла» з Мілою Йовович у головній ролі. Стрічка отримала багато позитивних відгуків від критиків. Вслід за успішним релізом вийшло ще п’ять сиквелів за сюжетом гри.

Також ми вже раніше писали? Історія Netflix. Як змінити правила гри та стати головним стрімінгом планети про історію Netflix — як змінити правила гри та стати головним стрімінгом планети.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...