Реклама

👨🏻‍🚒 Гру Firewatch планують екранізувати

Однак ще точно невідомо — чи буде це серіал або фільм.
Čytaty latynkoju
👨🏻‍🚒 Гру Firewatch планують екранізувати
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 👨🏻‍🚒 Гру Firewatch планують екранізувати
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Однак ще точно невідомо — чи буде це серіал або фільм.

Екранізація Firewatch

Як повідомляє Hollywood Reporter, над екранізацією гри Firewatch працюватиме незалежна кіностудія Snoot Entertainment. Ця студія вже відома такими своїми роботами як горрор «Маленькі монстри» (англ. Little Monsters) з Люпітою Ніонго в головній ролі та драма «Сліпа пляма» (англ. Blindspotting). Очікується, що продюсерами кінострічки стануть засновники студії, що розробила гру — Джейк Родкін та Шон Венаман.

Також видання зазначило, що планується випустити повнометражний фільм за сюжетами гри. Однак представник Snoot Entertainment Кіт Колдер заперечив та заявив, що студія готова адаптувати гру як «фільм та/або серіал». Наразі ще точно невідомо, який саме буде акторський склад фільму та коли можна очікувати на реліз.

Читайте також: 👾 Дослідження: відеоігри роблять людей грамотнішими

Про гру

Firewatch — це гра у так званому жанрі під іронічною назвою «симулятор ходьби» через головну особливість таких ігор — їхній ґеймплей це, здебільшого, просто переміщення локаціями та виконання вкрай простих головоломок. Серед найяскравіших прикладів таких ігор, окрім Firewatch, серія Life is Strange та драми Dear Esther та What remains of Edith Finch.

Сюжет Firewatch базується на історії спостерігача лісової пожежної вежі Генрі. Він — єдина людина, що знаходиться посеред лісу, та спілкується лише зі своєю керівницею Делайлою за допомогою рації.

В залежності від реплік будуть змінюватись відносини головного героя з Делайлою. У певний момент, у лісі починають відбуватись дивні речі, пов’язані зі змовою, яка відбулась багато років тому. Гравцеві доведеться покинути вежу та відправитися на пошуки відповідей.

Гра отримала багато позитивних відгуків від критиків зі всього світу. Особливо звертають увагу на сюжет гри та її візуальне оформлення. Firewatch також отримав декілька премій та нагород, серед яких престижні Golden Joystick Awards, BAFTA, D.I.C.E та інші.

Також ми вже раніше писали? Розпочались зйомки фільму за грою Uncharted, як розпочались зйомки фільму за грою Uncharted.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...