Реклама

👾 У Польщі вперше в історії додали відеогру до шкільної програми з літератури — This War of Mine

Гра в жанрі виживання буде доступна для студентів, які вивчають соціологію, етику, філософію та історію.
Čytaty latynkoju
👾 У Польщі вперше в історії додали відеогру до шкільної програми з літератури — This War of Mine
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 👾 У Польщі вперше в історії додали відеогру до шкільної програми з літератури — This War of Mine
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Гра в жанрі виживання буде доступна для студентів, які вивчають соціологію, етику, філософію та історію.

Гра This War of Mine

Гру This War of Mine додали до офіційного переліку списку літератури для шкіл Польщі. За словами прем’єр-міністра Матеуша Моравецького, це перший випадок, коли країна включила відеогру до своєї національної системи освіти.

Також він зазначив, що у наш час молодь використовує ігри, щоб відчути певні ситуації не менше, ніж читання книжок. До того ж згідно з заявою прем’єр-міністра, це дозволить розширити можливості для навчання та внесе щось нове до культури.

Звичайно, ігри вже використовуються в освіті для викладання математики, хімії та розвитку пізнавальних здібностей. Проте я не думаю, що коли-небудь був такий випадок, коли гру офіційно включили до освітньої системи на національному рівні як шкільне читання.

Ґжеґож Мєховські, CEO 11 bit studios

Гра буде необов’язковою для «читання», вона просто стане частиною рекомендованої літератури. Також This War of Mine буде безкоштовною для студентів старше 18 років.

Про гру

Історія гри базується на реальній історії під час облоги Сараєва в 1992—1995 роках. Однак розробники зазначають, що вони мали на меті показати події, які могли б відбутися будь-де та будь-коли.

Читайте також: 🍗 У Animal Crossing відкрили ресторан KFC

За сюжетом This War of Mine вам необхідно буде стати відповідальним за життя групи звичайних людей, котрі просто намагаються вижити під час бойових дій. До того ж доведеться контролювати залишки провізії, запаси медикаментів і навіть підтримувати температуру приміщень, що також впливає на життя героїв.

Окрім того весь час доведеться приймати важкі моральні рішення — чимось або кимось жертвувати на користь інших речей або в залежності від ситуації.

Також у грі є декілька варіантів завершення, залежно від ваших рішень, які приймались вами у процесі гри.

Гра доступна в Steam, App Store, Google Play, PlayStation Store, Xbox Live та на Nintendo Switch.

Також раніше ми вже писали?‍♂️ The Last of Us Part II високо оцінили критики, як The Last of Us Part II високо оцінили критики.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...