Реклама

🧟‍♂️ The Last of Us Part II високо оцінили критики

До офіційного релізу гри залишилось менше ніж тиждень, проте вже навіть зараз критики позитивно відгукуються про нову частину The Last of Us.
Čytaty latynkoju
🧟‍♂️ The Last of Us Part II високо оцінили критики
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 🧟‍♂️ The Last of Us Part II високо оцінили критики
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
До офіційного релізу гри залишилось менше ніж тиждень, проте вже навіть зараз критики позитивно відгукуються про нову частину The Last of Us.

Оцінка The Last of Us Part II

Нова частина серії ігор The Last of Us є одним з найочікуваніших релізів цього року. Через спалах вірусу вихід гри перенесли на 19 червня, проте навіть це не вплинуло на схвальні відгуки від критиків.

Вже зараз The Last of Us Part II стала однією з найбільш високооцінених ігор для PlayStation 4, знаходячись поряд з такими іграми як Red Dead Redemption 2 та Grand Theft Auto V.

Видання IGN особливо підкреслює особливу атмосферу гри та її «живий» сюжет з постійними змінами та неочікуваними подіями.

The Last of Us II — це шедевр, який всіляко розвиває ґеймплей, кінематографічну розповідь та збагачує оформлення світу оригінальної частини.

IGN

У Vandal також зазначають, що сюжет першої частини гри плавно перейшов у продовження, доповнюючи кожен аспект, який робив цю гру особливою.

Naughty Dog наразі випустили свою найкращу гру, що є унікальною у кожному її аспекті. Це неймовірно приголомшлива, епічна, моторошна екшн-пригода з незабутньою історією.

Vandal, https://vandal.elespanol.com/analisis/ps4/the-last-of-us-parte-ii/44223#p-73

У GameSpot повідомляють, що головна героїня Еллі дуже сильно змінилась з першої частини. Вона стала значно дорослішою та може сама за себе постояти, навіть попри те, що це може завдати шкоди іншим.

На той момент, коли я закінчив The Last of Us II, я не був впевнений, чи сподобалось мені це. Це важка для сприйняття гра, через саму головну героїню Еллі та через те, що вона робить поза контролем гравця. Вона — глибокий та складний персонаж, а її егоїзм шкодить багатьом людям. Часом біль, який ви завдаєте, відчувається настільки безглуздим, що ви можете навіть оніміти від нього. Це все змусило мене сильно сумувати з безлічі причин, але чим більше я замислююся над цим, тим більше я ціную історію та персонажів у її основі. Я хотів, щоб майже нічого з цього не відбувалося так, як це було, але саме це дає грі ту красиву та руйнівну атмосферу.

GameSpot

VG24/7 зазначає, що на цей раз розробники гри особливо приділили увагу самому ґеймплею. Тепер навіть маленька деталь може бути частиною чогось більшого та значущого.

Є напружені моменти, що потребують ховатись, величезні битви, криваві сцени жахів, захоплюючі погоні, тристоронні конфлікти, моменти розвідки та навіть головоломки, які базуються не лише на тому, щоб носити драбину.

VG24/7

Польське видання GRYOnline.pl особливо виділяє інтерактив у грі: можна самому обирати, як саме розвиватимуться події, проте незалежно від вибору результат все одно буде приголомшливим і фінал неодмінно здивує кожного гравця.

Ігри не повинні мати лише приємних персонажів, яких всі люблять. Натомість вони повинні змусити нас задуматися. Бути злими. Бути неоднозначними. І ось це і є The Last of Us II. Видатна гра.

GRYOnline.pl

У The Guardian підкреслюють, що такі ігри як The Last of Us II є справжнім скарбом, і що вони не виходять так часто.

The Last of Us II — це випадок, коли таку історію можна було б зробити лише у такій складній, новаторській роботі, яка виходить лише два-три рази на десятиліття.

The Guardian, https://www.theguardian.com/games/2020/jun/12/the-last-of-us-part-ii-review-zombie-fiction-playstation-4-naughty-dog-sony
Читайте також: 🧟 Творець серіалу «Чорнобиль» Крейг Мейзін зробить новий серіал — по The Last of Us

Про що буде гра

Через п’ять років після небезпечної подорожі через пандемію США Еллі та Джоел оселились в Джексоні, штат Вайомінґ. Вони жили серед процвітаючої громади тих, хто вижив. І попри постійну загрозу «заражених-зомбі», вони відчули спокій та стабільність.

Проте з’являється новий супротивник — таємна організація, котра стане головним ворогом у грі. Еллі доведеться мандрувати по всій Америці, щоб дізнатись тайну банди та врешті знищити її.

Також раніше плітки повідомляли, що в грі буде можливий онлайн-режим та навіть симулятор гри на гітарі.

Ми вже писали? Коли ну дуже хочеш Nintendo Switch: американець сам зібрав повноцінну консоль вдома, як Sony PlayStation оголосила про конкурс присвячений The Last of Us: Part 2 — виграйте лімітовану версію PS 4 Pro

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...