Реклама

🤑 В Україні запустили портал для пошуку грантів, стипендій та інвестицій — KickYour.Tech

На сайті можна ознайомитись з можливостями зі всього світу.
Čytaty latynkoju
🤑 В Україні запустили портал для пошуку грантів, стипендій та інвестицій — KickYour.Tech
  1. Головна
  2. Бізнес
  3. 🤑 В Україні запустили портал для пошуку грантів, стипендій та інвестицій — KickYour.Tech
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
На сайті можна ознайомитись з можливостями зі всього світу.

Портал KickYour.Tech

Команда розробників з Києва запустила онлайн-портал KickYour.Tech, на якому зібрані різноманітні гранти, стипендії, інвестиції та інші можливості.

Будь-який зареєстрований користувач, який оформив передплату на 3 місяці або на 1 рік, отримує постійний доступ до великої бази даних грантів і стипендій, яка щоденно поповнюється.

Засновники проєкту мають великий досвід роботи у сфері технології та їх комерціалізації. Вони розпочинали свою кар’єру в космічній галузі, працюючи в відомих технологічних компаніях України, Франції, США та Бразилії.

Україна — країна з величезним технологічним потенціалом, креативними проєктами і командами, де найбільшою проблемою на даний момент є відсутність необхідного фінансування. Гранти можуть стати вирішенням даної проблеми, тим паче зараз, в період кризи і мінімізації інвестицій з боку венчурних фондів і компаній.

Наталя Наконечна, Співзасновниця KickYour.Tech
Читайте також: 📊 Україна потрапила до ТОП-30 технологічних країн світу — Startup Ecosystem Rankings

На порталі представлені гранти практично з усіх галузей і сфер діяльності — від сільського господарства до авіакосмічних технологій; від політичної та громадської діяльності до журналістики та сфери мистецтв.

Портал може бути дуже корисним для засновників стартапу та тих, хто займається інноваційними розробками, науковими дослідженнями. Також сервіс може знадобитись тим, хто зацікавлений в освіті в іноземному університеті або просто шукає можливості для продовження вищої освіти за кордоном.

Раніше ми вже писали? Microsoft обіцяє дати $100 000 хакерам за злам своєї системи, як Microsoft обіцяє дати $100 000 хакерам за злам своєї системи.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...