Реклама

😎 Microsoft обіцяє дати $100 000 хакерам за злам своєї системи

Залишити заявку можна цілою дослідницькою групою.
Čytaty latynkoju
😎 Microsoft обіцяє дати $100 000 хакерам за злам своєї системи
  1. Головна
  2. Техно
  3. 😎 Microsoft обіцяє дати $100 000 хакерам за злам своєї системи
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Залишити заявку можна цілою дослідницькою групою.

Проєкт Microsoft

Microsoft оголосила, що цього літа влаштує змагання з інформаційної безпеки, де всі учасники можуть спробувати хакнути операційну систему Azure Sphere та отримати за це $100 тисяч.

Для того щоб взяти участь необхідно залишити заявку в аплікаційній формі  та зареєструватись на участь до 15 травня. Зробити це можна на порталі Azure Sphere Security Research.

Далі, після підтвердження реєстрації, дослідницькі команди можуть протягом трьох місяців, з 1 червня по 31 серпня, займатися вивченням документації та дослідженням елементів операційної системи Azure Sphere. Вони можуть шукати вразливі місця та намагатися обійти захист самої платформи.

Читайте також: 🌍 Microsoft запускає платформу для контролю екології та стану Землі: «Планетарний комп’ютер»

До того ж, якщо розробники знайдуть недоліки в системі Azure Sphere, то вони отримають додатковий бонус за програмою Azure Bounty Program — можлива додаткова виплата на 20 та більше відсотків.

Компанія Microsoft представила платформу Azure Sphere в 2018 році. Цю систему використовують магазини для підтримки свого обладнання, що надає різну інформацію про товари. Наприклад, мережа кав’ярень Starbucks використовує платформу для контролю температури води, якості продуктів та типу кави в апаратах. Система стежить за станом товарів та надає інформацію, якщо щось не так.

Також ми раніше писали??‍? TIOBE опублікували рейтинг популярності мов програмування — С лідирує, а Java втрачає позиції, як TIOBE опублікували рейтинг популярності мов програмування — С лідирує, а Java втрачає позиції.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...