Реклама

💸 Payoneer тепер дозволяє виводити кошти з Indiegogо — Україна стала першою

Перше виведення коштів звідти за допомогою Payoneer було здійснено українцями.
Čytaty latynkoju
💸 Payoneer тепер дозволяє виводити кошти з Indiegogо — Україна стала першою
  1. Головна
  2. Бізнес
  3. 💸 Payoneer тепер дозволяє виводити кошти з Indiegogо — Україна стала першою
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Перше виведення коштів звідти за допомогою Payoneer було здійснено українцями.

Виведення коштів Payoneer з Indiegogо

Міжнародна платіжна онлайн-платформа Payoneer оголосила про початок роботи з майданчиками фінансування творчих проєктів. І стартувала з одного з найпопулярніших сайтів краудфандинга — Indiegogo.

Першим, хто вивів кошти, став український проєкт WONDERTOOL. Ціль цього проєкту — створення і подальший вихід на ринок пральної машини, що працює на озоні.

При виведенні грошей з Indiegogo комісія з боку Payoneer становить 0%. Раніше виведення коштів з майданчиків громадського фінансування за допомогою платіжної платформи було неможливим.

Ми готові розвивати цей напрямок і далі, масштабуючи карту сайтів громадського фінансування стартапів, і верифікувати найбільші і найпопулярніші з них. Стартапи, які заходять на Indiegogo і отримують кошти на акаунт Payoneer, можуть ці гроші відразу направляти на реалізацію проекту: запускати прототипи у виробництво, розраховуватися з підрядниками за послуги.

Михайло Дейнега, Регіональний менеджер CEE регіону Payoneer
Читайте також: 🤝 Компанія Grammarly інвестувала в стартап Docugami

Раніше виведення коштів з подібних краудфандингових сайтів було можливе тільки через банківські рахунки. Онлайн-платформа ж дозволяє робити це на віртуальні рахунки банків інших країн.

Крім цього, поточні проєкти на сайті Indiegogo у будь-який момент можуть швидко замінити чинні реквізити і виводити отримані кошти від людей зі всього світу через Payoneer.

Також ми вже писали? UVCA провели дослідження про інвестиції в українські стартапи за 2019 рік, як UVCA провели дослідження про інвестиції в українські стартапи за 2019 рік.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...