Реклама

🙅‍♀️ Lizzo все-таки не полишає музичну індустрію та «продовжить рухатися вперед»

Čytaty latynkoju
🙅‍♀️ Lizzo все-таки не полишає музичну індустрію та «продовжить рухатися вперед»
  1. Головна
  2. Музика
  3. 🙅‍♀️ Lizzo все-таки не полишає музичну індустрію та «продовжить рухатися вперед»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Після певного непорозуміння, яке викликала співачка, композиторка та реперка Lizzo своєю заявою, яку багато хто зрозумів, як оголошення про те, що артистка кидає музику, вона вирішила дещо прояснити своє повідомлення.

Нагадаємо, що на вихідних артистка у своїх соцмережах звернулася до фанатів де відзначила, що «постійно стикається з брехнею, яку говорять про мене заради впливу і поглядів» і вона «щоразу стає об’єктом жартів через те, як я виглядаю». Тому вона зробила висновок, який підкріпила словами

Я на це не підписувалася — я іду.

Саме ці слова усі й зрозуміли, як натяк на те, що Lizzo покидає музичну індустрію. Однак тепер артистка вирішила переглянути свої слова та випустила відео, у якому пояснила, що саме вона мала на увазі.

View post on Instagram
 

Я хотіла зняти це відео, тому що мені потрібно пояснити, що коли я кажу «я іду», я маю на увазі, що я перестаю приділяти увагу будь-якій негативній енергії. Що я не збираюся покидати, так це радість мого життя, яка полягає у створенні музики, яка об'єднує людей, тому що я знаю, що я не самотня.

Вона також додала, що продовжить «рухатися вперед» і «продовжить бути собою», а також подякувала усім за підтримку.

Нагадаємо, що раніше артистка стикнулася зі шквалом критики після судового позову з боку її колишніх танцівниць за словами яких співачка до прикладу одного разу висміяла вагу однієї з учасниць колективу, після чого звільнила її.

Також Ліззо домагалася однієї зі своїх танцюристок у стриптиз-клубі в Амстердамі. За словами позивачів, попзірка знущалася з Девіс та примушувала торкатися інших оголених жінок попри відмови. Також Ліззо намагалася змусити свій колектив «ловити фалоімітатори, випущені з піхв виконавців, і їсти банани, що стирчали з піхв виконавців».

Відзначимо, що заяву про нібито відхід з музики Lizzo танцівниці назвали «жартом» та черговою спробою привернути до себе увагу та намагання зробити із себе жертву обставин.

Раніше ми детально розповідали про конфлікт, який виник між Lizzo та її танцівницями.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...