Реклама

🤯 Lizzo звинувачують у харасменті та фетшеймінгу: що кажуть сторони

Čytaty latynkoju
🤯 Lizzo звинувачують у харасменті та фетшеймінгу: що кажуть сторони
  1. Головна
  2. Музика
  3. 🤯 Lizzo звинувачують у харасменті та фетшеймінгу: що кажуть сторони
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

На Lizzo подали до суду три її колишні танцівниці. Співачку та реперку звинувачують у релігійних і расових утисках, сексуальних домаганнях, фетшеймінгу тощо.

Все почалося з позову, про який стало відомо 1 серпня. Три танцівниці з трупи співачки — Аріанна Девіс, Крістал Вільямс і Ноель Родрігес — звинувачують Ліззо, її продюсерську компанію Big Grrrl Big Touring Inc. та режисерку танцювальної команди співачки Ширлін Квіґлі.

Перелік звинувачень Lizzo дуже значний: за словами танцівниць, співачка одного разу висміяла вагу однієї з учасниць колективу, після чого звільнила її. Також Ліззо домагалася однієї зі своїх танцюристок у стриптиз-клубі в Амстердамі. За словами позивачів, попзірка знущалася з Девіс та примушувала торкатися інших оголених жінок попри відмови. Також Ліззо намагалася змусити свій колектив «ловити фалоімітатори, випущені з піхв виконавців, і їсти банани, що стирчали з піхв виконавців».

Також танцюристки розповіли, що Ліззо змушувала команду додатково «болісно» працювати після 12 годин репетицій. Співачка аргументувала це тим, що танцюристки нібито вживають алкоголь під час роботи.

Чому цей кейс став шокуючим для шанувальників співачки? Все через те, що Ліззо більш відома як виконавиця, яка є прихильницею бодипозитиву та любові до себе, акцентуючи на цьому увагу у тому числі й за допомогою творчості.

Після розголосу про позов, в мережі з’явився пост від режисерки Софії Налі Еллісон. Режисерка працювала з Ліззо над документальним фільмом про співачку у 2019 році, проте, як розповіла сама Еллісон, не витримала більш як два тижні та пішла з проєкту.

Режисерка підтвердила, що попзірка створює навколо себе «токсичну атмосферу». Також Софія назвала співачку «самозакоханою хуліганкою», яка «побудувала свій бренд на брехні».

До мене поставилися з такою неповагою з її боку. Я була свідком того, наскільки вона егоцентрична, зарозуміла і недобра. Мене не захистили, і я опинилася в жахливій ситуації з невеликою підтримкою. Мій внутрішній голос сказав бігти так швидко, як ти можеш, і я так вдячна, що довірилася своїй інтуїції.

Софії Налі Еллісон

Також Еллісон висловила підтримку танцівницям, які подали позов на співачку.

Відповідь Lizzo та подальший скандал

Вже 3 серпня співачка вийшла в Instagram та вперше прокоментувала позов проти неї. Вона розповіла, що «останні кілька днів були болісно важкими і вкрай розчаровуючими», тому що її «трудова етика, мораль і повага були поставлені під сумнів».

Як артистка, я завжди була дуже захоплена тим, що роблю. Я серйозно ставлюся до своєї музики та своїх виступів, тому що хочу робити тільки найкраще мистецтво, яке представляє мене та моїх шанувальників. З пристрастю приходить завзятість, робота та високі стандарти. Іноді мені доводиться приймати важкі рішення, але я ніколи не хотіла, щоб хтось почувався некомфортно. Я не та лиходійка, якою люди та ЗМІ зображали мене в останні кілька днів.

Lizzo

Також співачка зазначила, що ніколи не критикувала та не звільняла співробітниць через їхню вагу.

Я знаю, яке це — щодня піддаватися сорому за своє тіло, і я абсолютно ніколи не критикуватиму і не звільнятиму співробітників через їхню вагу.

Lizzo

Три колишні танцівниці, які подали позов проти Lizzo, згодом відповіли за заяву співачки щодо справи. За словами дівчат, співачка заперечує фактам, і це лише посилює розчарування в ситуації.

Наразі колишні підопічні співачки вимагають відшкодування збитків через емоційні страждання, а також невиплачену заробітну плату, втрату доходу та витрати на гонорари адвокатів.

Раніше ми розповідали, що українська режисерка Таню Муіньо зняла кліп для Lizzo на трек Rumors.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...