Реклама

💅 Lizzo оголосила про те, що полишає музичну індустрію — через буллінг

Čytaty latynkoju
💅 Lizzo оголосила про те, що полишає музичну індустрію — через буллінг
  1. Головна
  2. Музика
  3. 💅 Lizzo оголосила про те, що полишає музичну індустрію — через буллінг
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Співачка, композиторка та реперка Lizzo у своєму інстаграмі оголосила, що припиняє музичну діяльність. Своє рішення вона обгрунтувала буллінгом та брехнею, що розповсюджують про неї хейтери.

Я постійно стикаюся з брехнею, яку говорять про мене заради впливу і поглядів... Щоразу стаю об'єктом жартів через те, як я виглядаю.

Lizzo

View post on Instagram
 

Артистка стикнулася зі шквалом критики після судового позову з боку її колишніх танцівниць. Перелік звинувачень Lizzo дуже значний: за словами танцівниць, співачка одного разу висміяла вагу однієї з учасниць колективу, після чого звільнила її. Також Ліззо домагалася однієї зі своїх танцюристок у стриптиз-клубі в Амстердамі. За словами позивачів, попзірка знущалася з Девіс та примушувала торкатися інших оголених жінок попри відмови. Також Ліззо намагалася змусити свій колектив «ловити фалоімітатори, випущені з піхв виконавців, і їсти банани, що стирчали з піхв виконавців».

Детальніше ми писали раніше в окремій публікації.

З того часу в суді деякі обвинувачення з Lizzo були зняті на підставі закону, що захищає свободу слова. Однак саму справу продовжили розглядати. На думку адвокатів Lizzo, танцівниці просто вирішили помститися артистці, оскільки не виконували свою роботу якісно і стикнулися з критикою з її боку.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...