Реклама

🎸 Ніл Янг повертається на Spotify після двох років відсутності

Čytaty latynkoju
🎸 Ніл Янг повертається на Spotify після двох років відсутності
  1. Головна
  2. Музика
  3. 🎸 Ніл Янг повертається на Spotify після двох років відсутності
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Співак та музикант Ніл Янг анонсував своє повернення на Spotify після двох років відсутності.

Ще у січні 2022 року він повідомив, що прибере свої записи зі стримінгу у відповідь на контроверсійні випуски подкасту Джо Рогана. Де поширювалася дезінформація про ковід та вакцини (детально про це за посиланням).

У той час, коли Янг прибрав свою музику зі Spotify Роган мав ексклюзивну угоду зі стримінгом і випуски його шоу The Joe Rogan Experience виходили лише там. Однак нещодавно дія цієї угоди завершилася і подкаст почне з’являтися на платформах Apple та Amazon, що власне й змусило Янга змінити своє рішення щодо Spotify.

У своєму зверненні Янг відзначив, що стримінг знову стане «домівкою» для його музики та обґрунтував своє рішення про повернення:

Моє рішення пов'язане з тим, що музичні сервіси Apple і Amazon почали розміщувати ті самі дезінформаційні подкасти, проти яких я виступав на Spotify. Я не можу просто піти з Apple і Amazon, як я це зробив зі Spotify, тому що моя музика буде дуже мало доступною для любителів музики. Тому я повернувся на Spotify, щиро сподіваючись, що якість звуку Spotify покращиться, і люди зможуть почути і відчути всю музику в тому вигляді, в якому ми її створили.

Відзначимо, що Янг також скаржився на те, що на Spotify якість музики є надто низькою і не відповідає, тому як її було записано. Музикант відзначав «навіщо мені тримати (музику) там, якщо вона звучить як піксельний фільм?». Тому зараз він також висловлює сподівання, що стримінг покращив цей аспект і дасть можливість слухачам насолоджуватися музикою так, як цього хотіли музиканти.

Відзначимо, що після того, як Янг покинув Spotify у січні 2022 року, стримінг вирішив додавати до своїх подкастів про ковід примітку, яка б перенаправляла користувачів у «центр COVID-19» Spotify, де можна було отримати доступ до актуальної інформації від «вчених, лікарів та органів охорони здоров’я по всьому світу, а також знайти посилання на надійні та довірені джерела».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...