Реклама

🦇 Оззі Осборн планує дати два останні концерти в Англії — Шерон Осборн

Čytaty latynkoju
🦇 Оззі Осборн планує дати два останні концерти в Англії — Шерон Осборн
  1. Головна
  2. Музика
  3. 🦇 Оззі Осборн планує дати два останні концерти в Англії — Шерон Осборн
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Раніше Оззі Осборн розповідав, що хотів би «як слід попрощатися» зі своїми шанувальниками і ось його дружина Шерон повідомила, що «Принц Темряви» планує провести два останні концерти в Англії.

Вона відзначила, що легендарний співак хотів би попрощатися зі своїми фанатами у своєму рідному місті Бірмінгемі у Великій Британії.

Раніше Оззі відзначав, що йому варто змиритися з тим фактом, що його гастрольні дні завершилися, однак дати останнє шоу він все-таки хоче.

Він більше не буде гастролювати, але ми плануємо дати ще два концерти, щоб попрощатися, оскільки він відчуває: «Я ніколи не прощався зі своїми шанувальниками, і я хочу попрощатися належним чином».

Шерон Осборн

Також Шерон Осборн відзначила, що Оззі продовжує займатися своїм вокалом та у нього вистачить запасу на те, щоб дати гарне шоу:

Його голос все ще абсолютно ідеальний. І весь той час, що він був відсутній, він продовжував брати уроки співу, тому його голос досконалий.

Що ж видається, ми дійсно дійшли до того моменту, коли доведеться почути від Оззі зі сцени його останнє і прощальне, — «God bless you all!»:

Якщо я не зможу продовжувати давати концерти на регулярній основі, я просто хочу бути достатньо здоровим, щоб зіграти один концерт, на якому я зможу сказати: «Привіт, хлопці, величезне спасибі за моє життя». Це те, над чим я працюю, і якщо я впаду замертво в кінці, я помру щасливою людиною.

Нагадаємо, що раніше Оззі Осборн розповів, що планує записати ще один альбом.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...