Реклама

😥 Оззі Озборн каже, що йому варто «прийняти факт», що він уже можливо ніколи не виступить наживо

Čytaty latynkoju
😥 Оззі Озборн каже, що йому варто «прийняти факт», що він уже можливо ніколи не виступить наживо
  1. Головна
  2. Музика
  3. 😥 Оззі Озборн каже, що йому варто «прийняти факт», що він уже можливо ніколи не виступить наживо
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Оззі Осборн у своєму новому інтерв’ю розповів, що можливо більше ніколи не виступить наживо після великої кількості медичних процедур та операцій за останні роки.

Про це все він розповів у новому випуску журналу Rolling Stone UK, де Принц Темряви відзначив, що, можливо, йому варто «прийняти факт», що він більше не повернеться на сцену.

Я живу одним днем за один раз, і якщо я зможу виступити знову, я це зроблю. Але це було б схоже на прощання з найкращими стосунками в моєму житті. На початку моєї хвороби, коли я припинив гастролювати, я був дуже злий на себе, лікарів і весь світ. Але з плином часу я просто подумав: «Що ж, можливо, я просто повинен прийняти цей факт».

Співак лише у вересні переніс останню операцію після свого падіння у 2019 році, в результаті якого він останніми роками лікується.

Осборн також розповів, що він також не хотів би виходити на сцену у поганому стані:

Я не збираюся виходити на сцену і зображати напівживого Оззі, який шукає співчуття. Який у цьому, бл**ь, сенс? Я не збираюся виходити на сцену в довбаному інвалідному візку. Нещодавно я бачив виступ Філа Коллінза, і у нього практично ті ж проблеми, що і у мене. Він виїжджає на сцену в інвалідному візку! Але я так не можу.

Однак про що найбільше жалкує Оззі це те, що він не мав можливості належним чином попрощатись на сцені зі своїми фанатами:

Тому, що мої фанати — це те, заради чого все це робиться. Якщо я зможу відіграти кілька концертів... Вони були вірні мені довбані роки. Вони пишуть мені, вони знають все про моїх собак. Це моя велика сім'я, і вони дають нам той спосіб життя, який ми маємо. З будь-якої причини, це моя мета, заради якої я працюю. Робити ці шоу. Будь то на Ozzfest або ще десь, або навіть на довбаному концерті в Roundhouse!

Дійсно фанати не відмовилися б почути від Оззі зі сцени його останнє і прощальне, — «God bless you all!»:

Якщо я не зможу продовжувати давати концерти на регулярній основі, я просто хочу бути достатньо здоровим, щоб зіграти один концерт, на якому я зможу сказати: «Привіт, хлопці, величезне спасибі за моє життя». Це те, над чим я працюю, і якщо я впаду замертво в кінці, я помру щасливою людиною.

Нагадаємо, що раніше Оззі Осборн розповів, що планує записати ще один альбом й за можливості поїхати в тур.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...