Реклама

🎸 Оззі Осборн планує записати ще один альбом й поїхати в тур

Čytaty latynkoju
Ozzy Osbourne
🎸 Оззі Осборн планує записати ще один альбом й поїхати в тур
  1. Головна
  2. Музика
  3. 🎸 Оззі Осборн планує записати ще один альбом й поїхати в тур
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Нещодавно Оззі Осборн переніс важку операцію, але вже зараз ділиться своїми планами на 2024 рік. Легендарний музикант, зокрема, планує поїхати у тур та записати новий альбом.

Колишній фронтмен Black Sabbath розповів, що вже працює над новим релізом, проте запис відбудеться десь на початку 2024 року.

Я записав два альбоми відносно недавно, але хочу записати ще один, а потім знову повернутися у турне. Я тільки починаю працювати над ним зараз, і ми почнемо запис на початку наступного року. Я хочу не поспішати з цим альбомом!

Оззі Осборн

Також Осборн розповів про своє відновлення після операції. Наразі він «почувається добре», але «ще не може нормально ходити».

Слава Богу, я переніс всі операції. Я почуваюся добре — все просто затягнулося. Я думав, що стану на ноги ще кілька місяців тому, просто не міг звикнути до такого способу життя, коли постійно щось не так. Я ще не можу нормально ходити, але у мене більше нічого не болить, і операція на хребті пройшла чудово.

Оззі Осборн

Нагадаємо, нещодавно Осборн переніс операцію на шиї, щоб виправити наслідки падіння, якого він зазнав у 2019 році. Тоді у нього змістилися металеві стрижні, вставлені в його тіло після аварії на квадроциклі у 2003 році. На початку 2020 року Осборну також діагностували хворобу Паркінсона.

Раніше Оззі Осборн оголосив про завершення гастролей у лютому, скасувавши заплановані дати туру по Європі та Великобританії. Пізніше того ж місяця він сказав, що сподівається повернутися на сцену в якийсь момент у майбутньому.

Раніше ми розповідали, що Оззі Озборн відновлює сімейний подкаст The Osbournes.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...