Реклама

🥴 Каньє Весту поновили акаунт в Twitter

Čytaty latynkoju
🥴 Каньє Весту поновили акаунт в Twitter
  1. Головна
  2. Музика
  3. 🥴 Каньє Весту поновили акаунт в Twitter
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Минулого року невдовзі після того, коли Ілон Маск взяв на себе управління Twitter у цій соцмережі забанили репера Каньє Веста.

Причиною бану стали його антисемітські коментарі, які порушували правила спільноти (зображення свастики, об’єднаної із зіркою Давида). Також вважалося, що на рішення Маска вплинула картинка, яку запостив Вест, у якій він насміхався з мільярдера. Хоча щодо останнього то власник Tesla запевнив, що:

Я просто уточнюю, що його обліковий запис призупинено за підбурювання до насильства, а не неприємне фото, на якому мене обливає Арі. Відверто кажучи, я вважав ці фото корисною мотивацією для схуднення!

Тепер, повідомляється, що акаунт Каньє Веста поновили у Twitter через сім місяців після блокування. Відзначається, що Вест, не зможе монетизувати свій акаунт у Twitter. До того ж його профіль було відновлено тільки після того, як він дав запевнення, що не буде публікувати антисемітський контент або мову ненависті

Наразі репер ще нічого не писав у соцмережі, а його останній пост виглядає так:

Нагадаємо, що нещодавно у соцмережі вирішили провести ребрендинг та перейменувати Twitter у X. Таке рішення CEO компанії назвала «другим шансом» для платформи, а для співробітників відзначила, що таким чином вони «пишуть історію».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...