Реклама

🤨 Spotify анонсував редизайн застосунку — більше нагадує TikTok

Čytaty latynkoju
🤨 Spotify анонсував редизайн застосунку — більше нагадує TikTok
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🤨 Spotify анонсував редизайн застосунку — більше нагадує TikTok
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Spotify анонсував оновлення дизайну мобільного застосунку в рамках заходу Stream On, продемонструвавши великі зміни. Оновлення дуже сильно нагадує мікс TikTok, Instagram та YouTube в одному флаконі.

Як зазначили на презентації, стримінг планує бути не просто платформою для прослуховування музики, а й іншого контенту — подкастів, аудіокнижок, а також прямих трансляцій. Однак для користувачів забагато речей в одному місці, тож їх розмежовуватимуть у новому дизайні.

З оновленням на головний екран додадуть стрічку із короткими відео, як у  TikTok. А артисти зможуть публікувати сторіз у своїх профілях.

Також у стрічці будуть візуальні та аудіопревʼю плейлистів, альбомів, подкастів та аудіокнижок персоналізованих під користувачів. На додачу до цього будуть короткі кліпи Canvas, створені з треків у ваших улюблених жанрах.

У стрічку вбудований AI DJ — діджей зі штучним інтелектом, який формує і коментує персоналізований плейлист із музикою. Наразі ця функція вже успішно тестується у США та Канаді.

Коли саме зʼявиться новий дизайн — наразі точно невідомо. У Spotify зазначили, що оновлення поступово додаватимуть найближчим часом для користувачів Premium і Free по всьому світу на iOS і Android.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...