Реклама

🕺 П'ять нових треків п'ятниці — 10 вересня

Čytaty latynkoju
🕺 П'ять нових треків п'ятниці — 10 вересня
  1. Головна
  2. Музика
  3. 🕺 П'ять нових треків п'ятниці — 10 вересня
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Вітаємо в четвертому випуску нашої рубрики «5 треків», де ми уважно слухаємо, що вийшло за тиждень та в релізну п’ятницю, і розповідаємо вам про найважливіше.

🕺 Glass Animals — I Don’t Wanna Talk (I Just Wanna Dance)

Оксфордська четвірка на чолі з Дейвом Бейлі повернулися з новим треком після чудового альбому Dreamland, який вони випустили у 2020 році. Отримавши досить мало уваги в момент релізу під час пандемії, платівка сьогодні переживає друге народження, а точніше — її головний хіт Heat Waves.

Тож Glass Animals, щоб не переривати тренд, який так раптово для них почався, вирішили продовжити його чудовим новим треком.

🚋 Океан Ельзи та Один в Каное — Місто весни

Рідко так буває, коли пісні, присвячені містам, не перетворюються на збірку кліше про найпопулярніші пам’ятки, і це якраз такий випадок. Чудовий любовний лист Львову, після якого ми в редакції почали шукати квитки на «Інтерсіті» до Міста весни.

🟥 Radiohead —If You Say The Word

Гурт випустив перший сингл з прийдешньої компіляції невиданого з двох альбомів 2000-2001 років під назвою Kid A Mnesia. Radiohead навіть створить віртуальну виставку Kid A Mnesia Exhibition, присвячену збірці, яка вийде на ПК, mac та консолях PlayStation.

🌄 Tember Blanche — У світ без примар

Український індіпоп-дует вуличних музикантів Саші та Влада випустив нову пісню. Якщо ви любите прогулюватися столичним Подолом, цілком ймовірно, що ви чули їх десь на Контрактовій площі.

Звучання Tember Blanche нагадує полегшені версії ранніх пісень Florence + The Machine, і це дуже цікавий напрямок, в якому українські артисти ходять рідко. Дебютний альбом дуету вийде у листопаді 2021.

🚲 Sabrina Carpenter — Skinny Dipping

Сабріна — нова тінейджерська зірка, з якої стирчать вуха Disney. Skinny Dipping — перший сингл з її нового альбому, який на початку навіть можна сплутати з треком Тейлор Свіфт із folklore, настільки й тембр голосу Сабріни, і аранжування схожі на акустичну роботу попікони.

Але структура пісні швидше нагадує дебютний хіт однокашниці пані Карпентер за діснеївськими проєктами Олівії Родріґо driver’s license, який також наростає, а потім вивільнює накопичений заряд потужним фіналом. І хоча музика «діснеївських принцес» все частіше нагадує слідування формулі, слухати це приємно і слідувати за Сабріною надалі також варто.

🗿 Бонус-трек: Lorde — Te Ao Mārama / Solar Power

Новозеландська діва наприкінці серпня повернулася після довгої відсутності з новим альбомом Solar Power, про який ми розповідали в одному з попередніх випусків.

А зараз вона випустила декілька пісень з тієї платівки мовою маорі — корінних мешканців Нової Зеландії. Заради цікавості цілком можна послухати, тим більше, що гроші від стрімів підуть на благодійність і збереження природи країни.

Читайте попередні випуски 5 треків — за 13 серпня, 20 серпня та 3 вересня.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...