Реклама

🪪 Єдиний ID для Web3: чим цікавий проєкт Space ID та як отримати його токени на Binance Launchpad

Čytaty latynkoju
🪪 Єдиний ID для Web3: чим цікавий проєкт Space ID та як отримати його токени на Binance Launchpad
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 🪪 Єдиний ID для Web3: чим цікавий проєкт Space ID та як отримати його токени на Binance Launchpad
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Нещодавно платформа для запуску токенів Binance Launchpad, що допомагає багатьом перспективним блокчейн-проєктам привернути увагу та фінансування спільноти, анонсувала запуск продажу токенів проєкту Space ID.

Що таке Space ID

Space ID — це нова децентралізована платформа, що має на меті створити універсальний ідентифікатор для користувачів, який можна використовувати на різних платформах та сервісах Web3. Проєкт прагне надати безпечне та просте у використанні рішення для реєстрації та управління такими ідентифікаторами.

Проєкт покликаний розв’язати проблему заплутаності, що виникає при реєстрації та управлінні цифровими ID, оскільки наразі різні платформи та сервіси використовують різні системи ідентифікації. Через це процес реєстрації коротких персоналізованих адрес здається надто ускладненим, через що розвиток усієї сфери персоналізації у Web3 дещо сповільнюється.

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

Тому Space ID пропонує рішення у вигляді єдиного універсального ідентифікатора (SID), який можна використовувати на різних платформах та сервісах, пов’язаних з Web3.

Як працює Space ID та які його особливості

Рішення SID розроблене таким чином, щоб бути сумісним з іншими системами та протоколами на основі блокчейну, що полегшує користувачам зв’язок з різними мережами та службами. Зареєстроване лише один раз персоналізоване доменне ім’я автоматично фіксується у всіх сумісних з протоколом блокчейнах. Таким чином, доменне ім’я буде використовуватися лише для ідентифікації певного ресурсу незалежно від того, де знаходиться сам ресурс.

Приклади принципу роботи Space ID та його моделі виду “:domain”

Окрім цього, заснований на блокчейні ідентифікатор дає повний контроль над зареєстрованими даними. Представники проєкту стверджують, що децентралізація, котру надає блокчейн, в цілому є однією з ключових особливостей Space ID. Децентралізація означає відсутність центрального органу або організації, яка б контролювала систему. Це робить її більш безпечною і менш схильною до зламів або витоку даних. Крім того, завдяки децентралізації, користувачі мають повний контроль над своїми персональними даними.

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

Як використовувати можливості Space ID

Для використання Space ID, користувачі повинні створити обліковий запис на сайті проєкту і згенерувати унікальний ідентифікатор, що буде використовуватися на різних платформах і сервісах. Цей ідентифікатор можна прив’язати до різних облікових записів, таких як соціальні мережі, електронна пошта та інші онлайн-сервіси, включаючи застосунки Web3. Ідентифікатор також може бути використаний для аутентифікації та авторизації, наприклад, для авторизації або здійснення платежів.

Наразі Space ID перебуває на стадії розробки: команда працює над впровадженням моделі proof-of-concept та тестуванням системи в реальному середовищі. Проєкт вже отримав фінансування від кількох інвесторів, і запуск продажу токенів Space ID на Binance Launchpad стане ще одним кроком для залучення фінансування — з вигодою для холдерів-користувачів.

Що дає токен проєкту — ID

Проєкт Space ID залучатиме кошти через продаж власного токена Space ID (ID) на платформі Binance Launchpad. Токен ID слугуватиме нативною валютою платформи Space ID, дозволяючи користувачам купувати віртуальні активи, брати участь в управлінні та отримувати винагороду за внесок у зростання та розвиток платформи.

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

Як долучитися до розподілу токенів на платформі Binance Launchpad

  • Увійдіть у свій обліковий запис Binance. Якщо у вас його ще немає, ви можете створити його за на сайті криптобіржі.
  • Впевніться, що ви завершили перевірку KYC. Перш ніж ви зможете взяти участь у продажу токенів на Binance Launchpad, вам потрібно завершити перевірку KYC, або ж «Знай свого клієнта». Процес передбачає подання особистої інформації та документів, таких як паспорт. Зокрема подати документи можна через застосунок «Дія».
  • Для участі у розподілі токенів потрібно мати кошти на рахунку Binance. Переважно розподіл токенів через Binance Launchpad відбувається за допомогою нативної валюти криптобіржі, BNB. Переказати кошти на свій рахунок можна з інших бірж або з особистих гаманців, або ж обміняти будь-яку підтримувану криптовалюту через Binance P2P.
  • Після реєстрації для участі у розподілі, ви зможете використати баланс свого рахунку Binance для придбання токена. Продаж зазвичай триває протягом обмеженого часу, і ціна токена може зрости відповідно продажу більшої кількості токенів.
  • Після закінчення продажу токени розподіляються на ваш рахунок Binance. Потім ви можете вивести їх на свій особистий гаманець або використовувати для торгівлі на біржі.

Детальна інструкція щодо того, як взяти участь у розподілі токенів проєкту Space ID — nachasi.com/crypto/binance-launchpad-x-space-id-token-sale

Читайте також: 🚀 Binance Launchpad анонсувала продаж токенів Space ID — приєднайтесь до розподілу

Наша нструкція містить усі необхідні вказівки про те, як стати учасником розподілу і що для цього потрібно. Ознайомтеся з нею, оскільки для розподілу передбачені декілька важливих факторів, зокрема поетапна реєстрація та певні обмеження за часом.

Стати учасником розподілу токенів ID можна до 22 березня. Реєстрацію вже відкрито, тож встигніть взяти участь. Binance Launchpad радить учасникам ознайомитися з необхідними інструкціями, включаючи технічний документ проєкту Space ID, і провести власне дослідження перед тим, як брати участь у розподілі токенів ID.

Space ID на Binance Launchpad:
launchpad.binance.com/uk-UA/subscription/ID_BNB

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

😉 Про біржу

Binance — найбільша у світі біржа цифрових активів за обсягом торгів і провідний світовий постачальник інфраструктурних рішень для індустрії блокчейну та криптовалют, що надає користувачам широкий вибір фінансових продуктів.

Сьогодні Binance — це швидкозростаюча бізнес-екосистема, яку експерти порівнюють з Google та Amazon. Екосистема Binance включає в себе торгові майданчики, навчальний та дослідницький центри, некомерційний благодійний фонд, інкубаційні програми та багато іншого.

Скористатись послугами біржі можна за посиланням. Також можна детально ознайомитись з Binance у нашому огляді.

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...