Реклама

🚀 Binance Launchpad анонсувала продаж токенів Space ID — приєднайтесь до розподілу

Čytaty latynkoju
🚀 Binance Launchpad анонсувала продаж токенів Space ID — приєднайтесь до розподілу
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 🚀 Binance Launchpad анонсувала продаж токенів Space ID — приєднайтесь до розподілу
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Binance Launchpad оголосила про запуск продажу токенів Space ID — децентралізованої платформи, метою якої є спрощення взаємодії з Web3 для подальшого розвитку глобального метапростору.

Про проєкт

Space ID допомагає реєструвати персоналізовані Web3 імена на доменах .bnb, .arb та .eth. Проєкт прагне надати зручне децентралізоване рішення для безпечного управління такими даними: блокчейн-платформа дозволяє користувачам брати участь у торгівлі адресами різних мереж в одному місці, а також надає можливість безпечно реєструвати, керувати та ділитися цими даними.

Метою проєкту є створення більш прозорої та справедливої системи верифікації та аутентифікації особи у Web3 з потенційними можливостями використання у сфері децентралізованих фінансів та електронної комерції.

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

Як долучитися до розподілу

Проєкт Space ID залучатиме кошти через продаж власного токена Space ID (ID) на платформі Binance Launchpad. Токен ID слугуватиме нативною валютою платформи Space ID, дозволяючи користувачам купувати віртуальні активи, брати участь в управлінні та отримувати винагороду за внесок у зростання та розвиток платформи.

Продаж токенів проходитиме протягом наступних кількох днів березня у форматі підписки на основі балансів BNB користувачів Binance.

Період підготовки, під час якого Binance робитиме щогодинні знімки балансів BNB користувачів-учасників розподілу, розпочнеться 17 березня о 2:00 за київським часом, і триватиме до рівно 5 днів з моменту старту — до 22 березня.

Остаточний середньодобовий баланс BNB протягом цих 5 днів визначить максимальну кількість BNB, яку ви зможете використати пізніше.

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

Період підписки, що розпочнеться о 8:00 22 березня за Києвом, відкриє можливість підписки для усіх відповідних учасників. Підписка передбачає фіксацію холду BNB для покупки токенів ID. Це означає, що виділені користувачем та зафіксовані в системі Binance Launchpad BNB не можна буде використовувати для інших цілей, окрім як для майбутньої покупки токенів ID. Зважайте і на те, що період підписки триватиме три години — до 11:00 22 березня за київським часом.

Розрахунок розподілу токенів, або ж розрахунковий період, розпочнеться з після закриття періоду підписки — з 11:00 22 березня за Києвом.

Фінальний розподіл токенів пройде у той же день — 22 березня о 12:00 за київським часом. Саме тоді користувачі отримають розраховану кількість токенів: зафіксовані BNB спишуться, а отримані ID та залишки BNB будуть направлені на гаманець.

Які умови розподілу

Продаж буде проводитися у форматі підписки, учасники якої повинні мати Binance Coin (BNB), щоб мати право на участь. Розподіл токенів базуватиметься на середньоденному балансі BNB протягом 7-денного періоду, що передує розподілу.

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

  • Всього буде розподілено 100 млн ID, що становлять 5% від загальної пропозиції токенів;
  • Максимальний ліміт на одного користувача становить $15 тис. в еквіваленті, або ж 600,000 ID;
  • Ціна 1 ID під час публічного продажу складатиме $0.025;
  • Мінімальна інвестиція — 0.01 BNB;
  • Реєстрація для участі в розподілі токенів відкрита відсьогодні до 2:00 22 березня за Києвом.

Binance Launchpad радить учасникам ознайомитися з технічним документом Space ID і провести власне дослідження перед тим, як брати участь у розподілі токенів ID.

Space ID на Binance Launchpad:
launchpad.binance.com/uk-UA/subscription/ID_BNB

😉 Про біржу

Binance — найбільша у світі біржа цифрових активів за обсягом торгів і провідний світовий постачальник інфраструктурних рішень для індустрії блокчейну та криптовалют, що надає користувачам широкий вибір фінансових продуктів.

Сьогодні Binance — це швидкозростаюча бізнес-екосистема, яку експерти порівнюють з Google та Amazon. Екосистема Binance включає в себе торгові майданчики, навчальний та дослідницький центри, некомерційний благодійний фонд, інкубаційні програми та багато іншого.

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

Скористатись послугами біржі можна за посиланням. Також можна детально ознайомитись з Binance у нашому огляді.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...