Реклама

🏗️ Binance розповіла про прогрес IRI — ініціативи з відновлення криптоіндустрії

Čytaty latynkoju
🏗️ Binance розповіла про прогрес IRI — ініціативи з відновлення криптоіндустрії
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 🏗️ Binance розповіла про прогрес IRI — ініціативи з відновлення криптоіндустрії
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Створена Binance ініціатива з відновлення криптоіндустрії (IRI) діє з кінця листопада минулого року: тоді криптобіржа оголосила про те, що вона співпрацюватиме з ключовими представниками сфери задля підтримання майбутнього Web3.

Читайте також: ⛑️ Binance створила ініціативу з відновлення індустрії Web3 — фонд підтримки отримав $1 млрд

Згідно з умовами, учасники ініціативи обирають перспективні проєкти, що постраждали від наслідків торішньої серії крахів криптокомпаній, — і допомагають їм відновитися.

Відбір, згідно з правилами, проходять «найперспективніші й найякісніші компанії та проєкти, які не з власної провини зіткнулися зі значними короткостроковими фінансовими труднощами».

Binance розповіла про прогрес ініціативи, поділившись подробицями щодо залучених компаній та деталей фінансування.

Загалом IRI підтримали 18 криптокомпаній, які спільно виділили $1,1 млрд. Серед компаній-учасників — Animoca Brands, Aptos Labs, Brooker Group, GSR, Jump Crypto, Kronos, Polygon Ventures та інші. Загалом компанії-учасники профінансували 14 проєктів: можливості фінансування для ще 57 проєктів поки знаходяться на етапі розгляду.

Першою інвестицією IRI стала одна з найбільших криптобірж Південної Кореї, GOPAX, котра у листопаді 2022 року призупинила виведення коштів у своєму сервісі GoFi через виникнення проблем у свого партнера, Genesis Global Capital.

Відтоді GOPAX співпрацює з місцевими регуляторами та галузевими партнерами, щоб зібрати кошти для здійснення повних виплат постраждалим користувачам — саме тому представники IRI вирішили піти назустріч компанії.

Ініціативу з відновлення галузі створили для підтримки перспективних компаній, на які негативно вплинули події минулого року. Ми сподіваємося, що цей крок з GOPAX сприятиме подальшому відновленню корейської крипто- і блокчейн-індустрії

Чанпен Чжао, глава Binance

Одним із найактивніших інвесторів фонду став проєкт Aptos, а саме його Aptos Labs. Компанія схвалила фінансування для дев’яти проєктів, в яке входить поєднання інвестицій та грантів. Наразі її представники продовжують аналізувати та досліджувати кілька інших проєктів.

В Aptos ми зосереджені на створенні справжньої зручності для користувачів проєктів криптопростору. Ми пишаємося тим, що підтримуємо цю ініціативу і просуваємося до нашої спільної мети - глобального прийняття крипти

Мо Шайх, співзасновник Aptos Labs

Серед нещодавніх «порятунків» — інвестиції у Web3 проєкти MXC і Symbiosis, котрі підтримала DWF Labs. Загалом компанія профінансувала чотири проєкти: представники компанії заявили, що попри невизначеність на крипторинку, яка тривала з середини минулого року, ці проєкти зможуть знову приносити користь своїм користувачам.

Binance нагадує, що відбір проєктів до ініціативи IRI все ще відкрито. Також ініціатор програми підкреслив, що окрім розв’язання фінансових проблем, обрані криптопроєкти, що мають інновативні ідеї, чітко окреслену життєздатну бізнес-модель, а також грамотний підхід до управління ризиками отримають всебічну підтримку, що допоможе їм відновитися та пережити важкі часи.

😉 Про біржу

Binance — найбільша у світі біржа цифрових активів за обсягом торгів і провідний світовий постачальник інфраструктурних рішень для індустрії блокчейну та криптовалют, що надає користувачам широкий вибір фінансових продуктів.

Сьогодні Binance — це швидкозростаюча бізнес-екосистема, яку експерти порівнюють з Google та Amazon. Екосистема Binance включає в себе торгові майданчики, навчальний та дослідницький центри, некомерційний благодійний фонд, інкубаційні програми та багато іншого.

Скористатись послугами біржі можна за посиланням. Також можна детально ознайомитись з Binance у нашому огляді.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...