Реклама

⛑️ Binance створила ініціативу з відновлення індустрії Web3 — фонд підтримки отримав $1 млрд

Čytaty latynkoju
⛑️ Binance створила ініціативу з відновлення індустрії Web3 — фонд підтримки отримав $1 млрд
  1. Головна
  2. Крипто
  3. ⛑️ Binance створила ініціативу з відновлення індустрії Web3 — фонд підтримки отримав $1 млрд
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Ініціатива з відновлення індустрії Web3, або ж Industry Recovery Initiative (IRI), стане «можливістю спільного інвестування для компаній, які прагнуть підтримати майбутнє Web3».

Binance зробила внесок від свого імені у розмірі $1 млрд, з перспективою його збільшення до $2 млрд, якщо це буде необхідно. Криптобіржа також опублікувала адресу, котра представляє її внесок, і анонсувала оприлюднення адрес інших учасників фонду підтримки.

До ініціативи вже приєдналися Animoca Brands, Aptos Labs, Brooker Group, GSR, Jump Crypto, Kronos і Polygon Ventures — компанії виділили початкові $50 млн для участі у фонді підтримки. В Binance очікують, що незабаром до ініціативи приєднається ще більше учасників.

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

Читайте також: 🏦 Binance збільшила свій фонд безпечних активів SAFU до $1 млрд

Криптокомпанії можуть долучитися до ініціативи зробивши внесок в стейблкоїнах або в інших токенах на публічну адресу. Binance очікує і можливий інтерес від традиційних фінансових установ, тому криптобіржа планує розробити окрему схему приєднання для таких компаній.

Учасники ініціативи допомагатимуть криптокомпаніям, що постраждали від наслідків серії крахів, що відбувалися протягом останніх кількох місяців. В IRI обиратимуть «найперспективніші й найякісніші компанії та проєкти, які не з власної провини зіткнулися зі значними короткостроковими фінансовими труднощами».

Згідно з даними Binance, заявки на участь в ініціативі подали 150 таких компаній.

Кожен учасник, включаючи Binance, буде приймати інвестиційні рішення незалежно один від одного. Binance очікує, що деякі угоди будуть здійснені в односторонньому порядку, а інші стануть спільними інвестиціями за участі всіх або деяких учасників IRI.

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

Читайте також: ☝ «Разом з прогресом будуть і невдачі»: CZ про падіння ринку та перспективи його відновлення

Окрім розв’язання фінансових проблем, обрані криптопроєкти, що мають інновативні ідеї, чітко окреслену життєздатну бізнес-модель, а також грамотний підхід до управління ризиками отримають всебічну підтримку, що допоможе їм відновитися та пережити криптозиму.

Наразі Binance приймає заявки від криптокомпаній на фінансування і підтримку, а також опрацьовує заявки на участь в ініціативі від криптокомпаній-інвесторів.

😉 Про біржу

Binance — найбільша у світі біржа цифрових активів за обсягом торгів і провідний світовий постачальник інфраструктурних рішень для індустрії блокчейну та криптовалют, що надає користувачам широкий вибір фінансових продуктів.

Сьогодні Binance — це швидкозростаюча бізнес-екосистема, яку експерти порівнюють з Google та Amazon. Екосистема Binance включає в себе торгові майданчики, навчальний та дослідницький центри, некомерційний благодійний фонд, інкубаційні програми та багато іншого.

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

Скористатись послугами біржі можна за посиланням. Також можна детально ознайомитись з Binance у нашому огляді.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...